vva äntä red lånnga farrbron

Skrevs den 2011-01-31 klockan 20:48:38 i ♥ senap
denn scka jagg fätt sä på pio.
jagg ok tres scka se dena på pio, rolligt va. mama scka bocka denn ot os. Jag gilar trejlen. jag togg cort på denn på dattorn ner jag kola på trejlen. ok jag ällskar den fätt myke. ai lov tis.
:D

I will never sig never !

Skrevs den 2011-01-31 klockan 20:39:10 i ♥ senap

Familjen Annorlunda. §

Skrevs den 2011-01-31 klockan 20:35:12 i ♥ senap
Hejhej !
Nu sitter jag här vid TV:n och kollar på familjen annorlunda, den är helt ok, ett programm man kan kolla på som är mysig. Har precis ätit en god färsk apelsin och en asagod muffins med chokladsmak och hallon i. Blandmuffins. Mums !
Nu är det reklam på det, och hopps, nu börjar det. så nu ska jag kiiiila dåraa.
dock målat naglarna i grön/turkos. (Ser blå ut på bilden) och jag har tagit bort franska pedikyren för en knäcktes av och då tog jag bort dom för det såg cp ut då. så jag har vanliga nu som sagt. xp
PUSSS §

Dag 13. - Något/någon jag saknar.

Skrevs den 2011-01-31 klockan 20:03:25 i ♥ Dag 1-20

Morfar. <3 Saknar dig som bara denn! Kom tillbaka från himlen !  Miss u. §

Header <3

Skrevs den 2011-01-31 klockan 19:55:58 i ♥ senap

HHeader till Mathilda. §

Cool Cheyyyy

Skrevs den 2011-01-31 klockan 19:44:23 i ♥ senap
Willow Smith

Ascool, ser ni vilken häft ig stil och så cool hon är egentligen, den nya MJ fast tjej ?
Vad tycker ni ?

Veckans planer. <3

Skrevs den 2011-01-31 klockan 19:15:53 i ♥ senap

När jag vaknar nästa morgon kommer jag ha magrutor !

Skrevs den 2011-01-31 klockan 19:01:54 i ♥ senap
Asssåååå shiit, efter skolan dansa jag med Therese. Asså på dansskola typ haha, och det var ashård träning !
Asså 16 vanliga sitaps utan nudda marken med huvet, sen 16 sitaps åt höger, sen 16 till vänster, och sen 16 till höger & vänster asså sicksack typ. och vi gjorde det 3 gånger i rad ! jag doooog nästan. :S
uschusch, vi ska göra det varje gång, hehe. men dansen var ascool , asså låten var bra och så.. Dansen sluta 16.50 och då åkte jag hem och gjorde läxan. Till mat var det lax, och det var jättegott ! och nu sitter jag här och har gjort en header åt Mathilda, hoppas du blev nöööjd. <3
Men i allaa fallllllll ! , jaaeee............................ vet inte vad jag ska skriva ? theheh. men n ska jag typ kolla TV o
så..
Puuusss. §

Grattis farmoooor ! :DD

Skrevs den 2011-01-30 klockan 21:02:15 i ♥ senap
<3

Dag 11. - En viktig person

Skrevs den 2011-01-30 klockan 20:57:21 i ♥ Dag 1-20
Linnea <3

Nu kör viiii !

Skrevs den 2011-01-30 klockan 20:34:44 i ♥ senap
Hej alla !
I morse gick jag upp och tog en färsk macka med ägg på. Härlig start på dagen med det fina vädret ute. Sen åkte jag och mamma och träna, jag cykla, gjorde nån rosak, styrketräning m.m. Och jag köpte ett GYMKORT ! nuuu jävlar !!§ Jag är asaglad ! Men sen åkte vi hem och då duscha jag och tvätta håret. Sedan så tog jag en härlig skål med blåbärsyogurt och njöt av dagen, och kände hur bra jag mådde.
När klockan var 2, åkte jag, mamma och pappa till farmor och farfar, på middag. För farmor fyllde år. Och maten var sjukt god ! Det var schnitzel som dom hade gjort själva, med potatis och nån sås. Det var jättegott. Till efterätt var det först lite fruktsallad på botten av skålen. Sen så tar man kardemummaglass över och det var jättesuperdupergott! mmmmmmums! Men sen så hjälpte jag farmor med hennes dator och lärde henne massor med saker. Men sen åt vi lite tårta, och sen åkte vi hem. (:
OCh nu är jag hemma och ska precis göra mitt specialarbete... så ah.. vi får se när jag skriver o så.. värkligheten är viktigast !
kärlek <3

helluuu

Skrevs den 2011-01-29 klockan 17:24:30 i ♥ senap
hej, jag är dålig på att upptatera... men idag iaf så gick jag och denise på en promenad och prata, och nu har vi precis varit och köpt macdonalds mat som vi ätit upp, och nu ska vi kolla på film & göra chokladbollar & så.. mamma, pappa och mormor är på teatergrejj så dom kommer hem vid 9-10 nånting..
Men det blir inte så mkt mer uppdate idag, tyvärr, för nu ska jag va med syster.. så vi syns imorgon, gör kanske den där dag 1-20 grejen imorgon ! :P
bybeybe

fett tråkig dag !?

Skrevs den 2011-01-29 klockan 13:44:18 i ♥ senap
usch är hemma nu och har skittråkigt. vad ska jag göra? snart är det mörkt. Ska va med syrran men hon är bara där nere och pratar i mick. jag får göra nått!?!??!?! usch usch

Dag 10. - Något som får mig att börja gråta.

Skrevs den 2011-01-28 klockan 18:28:39 i ♥ Dag 1-20
3 saker !
Det som får mig att börja gråta är när jag tänker på morfar, och att han är död. Detta är det jag skrev när jag gick i 3:an:
Jag var i skolan allt var bra. Sen kom pappa och skulle hämta mig. Och då sa han: "Morfar åkte in med ambulanse till sjukhuset idag." VAA! =( Svarade jag! Så här hände det:
Morfar och Mormor var ute och plocka löv. Och då skulle mormor gå och hämta stora säckar man lägger löven i. Och då när mormor vände sig om då såg hon att morfar ligger på gräsmattan. Mormor sprang fram till honom och försökte få kontakt med honom. Men fick inte det. Mormor skrek och skrek. Då kom det en dam och en hund som gick förbi. Och mormor sa att hon behöver hjälp! Då ringde damen tillambulance och mormor satt vid morfar för att få kontakt. Då när ambulancen kom så åkte den till sjukan med morfar. Efter det ringde mormor mamma, och mormor var helt upprörd. Då åkte mamma till sjukan oxå. Och då skulle morfar ligga sövd, För att sjuksköterskerna skulle typ lägga in ett till hjärta. Och på kvällen fick mormor sova över hos oss 1 natt. Och några dagar efter så var jag i skolan igen. Och när pappa kom för att hämta mig igen så sa han: " Morfar har dött nu " Nej!=( Svarade jag. Jag blev ledsen! Men jag grät inte. Men jag var ledsen inom mig. Nu orkar eller vill jag inte skriva mer om händelsen men jag vill säga 4 ord till, här kommer dom: Vila i frid morfar <3

Detta handlar om en man som var väldigt snäll och rar. Han hette Lennart. Han var glad och rolig och pigg. Han var väldigt fixig av sig oxå och han var alltid hjälpsam för mormor, och mycket mera. Allting var bra och glatt när du var här i världen hos oss. Men en dag när du lämnade oss Morfar, Blev allt en sorg. Och trist. Du som var och är den första i släkten som har dött. Och alla i släkten saknar ju dig. Och hos mormor är det ensamt utan dig, Och hon kan ju inte klara sig utan dig. Mormor har ju inte ens kör kort. Och det hade du. Du hade mycket, morfar. Mycket som var bra. Jag glömmer dig aldrig, Morfar<3

HÄR ÄR EN DIKT TILL DIG MORFAR.

Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men sorgen i mitt hjärta
Kan ingen se.
-

Nästa grej jag börjar gråta av är när kompisar sviker en eller att man känner sig som luft när andra ignorerar en, gråter kanske inte utanpå men inuti.. ah.. det är väl det.. och när man gör illa sig såklart. :P<3

Handboll ^^

Skrevs den 2011-01-28 klockan 18:16:26 i ♥ senap
Hellu !!  <3
Nu sitter jag här i soffan framför TV:n och småkollar lite på handbollen, pappa sitter framför mig och kollar & hejar på sverige.
-
Gb har åkt hem för hon hade bokat bio, så jag är med familjen ikväll, så sover gabbi över imorgon, kanske ?!? men vi får se.
På söndag ska vi till farmor & farfar för farmor fyller tiep årrrrrrrr.. eller justja !  imorgon ska mamma, pappa och mormor på nått pjäs, så denise får va med mig imorgon , och ah .. vi får se..
Men idag har vi iaf typ kollat TV, varit inne på datorn, lite ! ?
och ja vet inte ? typ teatergrej för varann och vi skratta asmycket. ;p
-
Men nu ska jag göra nått.. så .. bye. §
pözz §

hej

Skrevs den 2011-01-28 klockan 15:05:42 i ♥ senap
och hejdå. thhashahahhaha

Är med GB gräddglass

Skrevs den 2011-01-28 klockan 15:02:37 i ♥ senap
Hej alla människor !
Nu är jag med gabbi och efter skolan så spela vi kalleha för vi vänta på sjutts (stavning?) för jag glömde nyckeln. D: och sen åkte vi till mig hehhe. Och så åt vi lite pepparkakor och drack kolsyrad saft !
Och nu ska vi göra någonting kul för vi har tråkigt. xDDDD men hejdå.. har nt så mycket att säga just nu så nu ska vi gå och göra nått. hehe .
pusshej
_129567697.jpg" alt="" />
fin du är gb gubbe<3

Nu ska jag soooova.

Skrevs den 2011-01-27 klockan 22:04:42 i ♥ senap
Nu ska jag göra i ordning mig och lägga mig och sooova. Trött som sjutton !
Godnatt !

Hahahahahaha !

Skrevs den 2011-01-27 klockan 21:58:56 i ♥ senap
HAhahaha !!
När Denise gick i 8-9 när hon skulle gå med några kompisar till gympan.. kom några småbarn fram och en sa:
- VA KORT DU ÄR
då säger den andra tjejen:
- vad taskigt, sådär säger man inte till nån som är dvärg!
då säger denise:
- Jag är inte dvärg?!
- va?! är du inte ?!!?

hahahahahhahahah !!!! !!!!! xd
tomtedvärgnisen<3

I do not cry, just inside.

Skrevs den 2011-01-27 klockan 21:06:39 i ♥ senap


hej jag heter bengt och jag är vacker

Skrevs den 2011-01-27 klockan 21:02:03 i ♥ senap

Dag 9. - Hur jag tycker en kille ska va och se ut.

Skrevs den 2011-01-27 klockan 20:40:28 i ♥ Dag 1-20
HOPPAR ÖVER "MIN SLÄKT" ORKAR INTE .. HUR SKA MAN FÖRKLARA DET. KAN INTE ALLT UTANTILL ! TAR NÄSTA..

---
hur jag tycker han ska vara..
Jag tycker en kille ska va omtänksam. Han ska vara rolig att vara med, visa respekt och inte typ säga: Och ?" om nån säger nått utan visa respekt. Man ska kunna skratta med han och prata om vad som helst, man ska kunna lita på honom. han ska inte vara en larvig person som springer runt och larvar sig och kastar grejer och sånna där bebis-saker. Utan var normal och va sig själv. Va md och lyssnar på vad man säger och kan kunna prata.
---
hur jag tycker han ska se ut...

Hur han ser ut är inte lika viktigt hur snäll och omtänksam man är. Men man tänker ju lite på utseéndet också. Det gör egentligen alla? man blir inte så lockande kanske om nån har utstående tänder, gula, håret ofixat och dom som har helt crazy kläder som ser ut som en som jobbar på en soptip. Men asså. ni fattar!
jag tycker han ska ha ändå bra stil och kanske inte utsvängda byxor och spiderman tröja.. lixom lite mer stil !
jag går inte mycket på längden alls, jag skiter i den, men man vill ju helst ha en nästan i samma längd, men egentligen spelar det ingen roll! TYCKER JAG !
Men annars ska dom ju vara sig själva. - Man vill ju inte ha nån som inte är sig själv.

-
jag tycker såhär, kanske inte du ? men jag är jag, och jag kanske har andra åsikter än vaddu har? jag får tycka och tänka hur jag vill. Men så tycker jag. §


Café mumma. ♥

Skrevs den 2011-01-27 klockan 20:23:51 i ♥ senap
Hejhopp !
Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men vi slutade 15.10, sen drog jag, Malin och Gabbi till Café mumma, vi satte oss där i nån soffa där, jag beställde toast, Malin en kladdkaka och Gabbi en blåbärspaj.
Sen kom Mackan, Moa, Jossan, Alex, Elli, Linnea och Anna typ. xp Jag gick också och köpte en klubba, och då såg jag att det var en tjej som halkade över spåret på tåget, och tåget kom, och tåget tuta asahögt, men tjejen hann undan. typ 1 m innan tåget skulle kört på henne. Lääskigt. :s
Men i alla faaaall. Vi var där typ till halv 5., och vi prata, skratta och satt & fika där vi alla. Mysigt !
Så gick vi alla till skolan, det va öppet hus där, så vi väntade på skolgården, filma typ och prata. Men vi var där dåda, och sen fick vi gratis fika.. hahha jag tog en bulle, jag är värsta konstiga människan så jag tog en laktosfri bulle.. hahahha duktig man är ! den smaka äckligt och konstigt, men åt upp den, för jag trodde den var vanlig, märkte det när jag skulle gå.. hehhe. Och jag typ prata där en stund och vi var själva där alla vi. för dom andra föräldrargrejjerna till några kom senare. Men sen skulle vi ju upp och jobba matte i en timme! uschusch vad tråkigt ! lixom okej ? ingen kom där, DISSADE. så vi satt där och gjorde matte för vi var tvungna. Det gick segt, men tillslut så var klockan halv 7. och då åkte jag hem.. och Nathalie och hennes nya kille var här på middag också, vi åt kött & potatis, men jag var ju långt ifrån hungrig, så jag åt nästan inget. Men nu sitter jag här och skriver vid matbordet, dom andra sitter och fikar där borta. typ 7 m ifrån mig, och fika är det sista jag är sugen på och orkar just nu för allt fika jag ätit idag.. hahah. känns som om jag har fikat heela dagen. fetto man blir ! xp
-
Och vill ni höra en lyxig grejj ?! jag har sovmorgon imorgon- IGEN! För att vi var där idag, ahaahha. så vi får sovmorgon till 9. och då är en kortikort dag. oiiha.. och jag vill va med en kompis imorgon. xp och vet ni... THERESE HAR TYP INFLUENSAN OCH DÅ FÅR INTE JAG VA MED HENNE, OCH JAG VILL ATT HON SKA SOVA HOS MIG INATT MEN JAG VILL INTE BLI ETT SVIN.  nej men ne.. hon har typ inte svinet i sig utan hon är typ febriiig och mår illa.. :( stackarn aso. :(
Menmeeeen. nu ska jag göra ärenden och jag har gjort klart min engelska läxa, som typ tog 10 min.. thehe. men nu ska jag dra så...
myyyycket man ser... just nu iaf. xp                                                          jäklar ser ni min handled. inte fetto ? :ooo hhahhaha kolla !??!

puuuuss.  §§§§§

Tv nu, inge mr bloggande ikväll xp

Skrevs den 2011-01-26 klockan 20:20:26 i ♥ senap
Vi syns imorgon. NU BLIR DET TV ! <3

Denise

Skrevs den 2011-01-26 klockan 19:58:08 i ♥ senap
Tack för att du finns ! <3

Jag har tappat min tand, nu kommer tantfet. :D

Skrevs den 2011-01-26 klockan 19:55:22 i ♥ senap
Jag tappa min tand nuuu kommer tantfet *host* mena tandfen. :) ? hahah nej men jag är glaaad.. xp
Ett grattis ? xp

:D smileys :D

Skrevs den 2011-01-26 klockan 18:11:23 i ♥ senap
Oiii kolla mina udda smileysar ! :D :) :P ;) :S ;( :(

länklänklänk !!

Skrevs den 2011-01-26 klockan 18:04:17 i ♥ senap
Länk till en superbraa blogg ! :
TRYCK HÄR
ELLER HÄR
ELLER HÄR
ELLER HÄR
ELLER HÄÄÄÄR
ELLER HÄÄÄÄÄÄÄÄR !
isabel wedholm <---   eller där. <----

Dag 7. - Mitt största intresse.

Skrevs den 2011-01-26 klockan 17:24:18 i ♥ Dag 1-20
Mitt största intresse är musik & att sjunga. Just för att..
När jag sjunger, får jag en bra kännsla i magen, och jag tycker det är gryyymt kul ! Jag sjunger jämt!
När jag var liten typ 1 år, så sjöng jag mycket också, typ "blinka lilla stjärna" och "bäbä vita lamm" och sånna barnsånger. Nu när jag är äldre har jag väldigt lätt för att lära mig en låt, att lyssna på en låt kanske 4-5 gånger kan jag den, ungefär så? Och sen efter en dag kan jag den utantill. Så därför så kan jag många eftersom jag lyssnar på musik hela tiden !
Mitt största intresse är musik & att sjunga. Just för att..
När jag sjunger, får jag en bra kännsla i magen, och jag tycker det är gryyymt kul ! Jag sjunger jämt!
När jag var liten typ 1 år, så sjöng jag mycket också, typ "blinka lilla stjärna" och "bäbä vita lamm" och sånna barnsånger. Nu när jag är äldre har jag väldigt lätt för att lära mig en låt, att lyssna på en låt kanske 4-5 gånger kan jag den, ungefär så? Och sen efter en dag kan jag den utantill. Så därför så kan jag många eftersom jag lyssnar på musik hela tiden !
Jag har sjungit hela livet och älskar det. jag går i musikklass och sjunger varje dag, och det är mitt favoämne !
Så SÅNG är mitt största intresse.

Nu drar jag på promenad

Skrevs den 2011-01-26 klockan 16:41:07 i ♥ senap
Jaaa, ska ut med min hund Mimmi, sen ska jag äta kyckling eller vad det var. :P Så vi ses sen typ. <3
pusss  §

Ny design

Skrevs den 2011-01-26 klockan 16:17:01 i ♥ senap
Ser ni min nya design, vad tycks?
Inte världens snyggast kanske.. hehhe.

Dag 6. - Min bästavän

Skrevs den 2011-01-26 klockan 15:28:07 i ♥ Dag 1-20
När jag flytta in då var jag inte ens ett år, och då helt plötsligt efter ett år när jag var 2, föddes du. Vi börja träffas när hon var 2 och jag 3. Då lekte vi, asså bebislekte :P.Du bodde precis brevid mig.
Och vi had jättekul ! Vi lekte varje dag, vi var bästisar och åren gick tills jag 6-7 och du 5-6 då vi hade en period där vi bråka mycket, men blev vänner efter 5 minuter. Då när du skulle gå när vi var osams, sprang du ut genom dörren, och då sprang jag efter, öppna dörren och skrek " AKTA DIG FÖR BILARNA" . Det blev en vana och jag sa så hela tiden. Vi har varit bästisar i flera år och jag kan berätta precis allt för dig ! Du är verkligen en bästakompis för mig.
När vi var mindre lekte vi mer varje dag, varje sekund, men nu inte lika mycket, du har dina kompisar och jag mina, känns det som. Men när vi väl träffas & är med varann har vi grymt kul och vi gillar samma saker att göra. du är med dina kompisar nästan varje dag, och vi glömmer varann ibland. men det får ändras ! <3
Du är värkligen värd guld och jag tycker om dig jättemycket !

min hjärna har krymt?

Skrevs den 2011-01-26 klockan 15:11:14 i ♥ senap
HAHA ? ! jag glömmer typ aaaaaaaaaalllt ! Igår så glömde jag den där dag 1-20 saken nivet. usch vad dumt ! men gör det idag. xp 2 st.
Men i alla fall, idag så var det en kort dag & snabb, vi hade hemkunskap, ett eget kök typ . x) och vi gjorde fisk i ugn, det va kuul ! :)
Och vi sluta kvart över 2. Och nu har jag grymt tråkigt, denise jobbade, och det visste inte jag. SÄMST ! Och jag vill va med en kompis juu. :s menmen.
Nu lyssnar jag på musik och gör inte så mycket, ska typ tråka idag och slappa.. ;p men nu ska jag dra såå..

NuGårJagOchLäggerMig

Skrevs den 2011-01-25 klockan 22:03:25 i ♥ senap
RUBRIKEN TALAR ^^

sbaggtti & köttbärsbås

Skrevs den 2011-01-25 klockan 18:17:04 i ♥ senap
Heeellu !
Nu har jag ätit, eller för typ en timme sen, xd, spagetti med köttfärssås. :D Det var gott !
-
Idag så var jag i skolan, jobbigaste dagen, vi hade ingen gympa också idag, sååå vi fick jobba ist. ): och sen så hade vi musik & sen mat i nd. Sen när vi gick tillbaks. "RÅKA" otto göra krokben för mig så jag snubbla. dx det gjorde asont men det gick bra. Men jag landade på mitt blåmärke det stööörsta jag haft ! usch ! och sen fick jag aaaaaasont i huvudet, det värkte som bbaaara den ! Jag tänkte ringa hem, men jag skeet i det, jag kämpa i 3 timmar till, det gick över liiite när jag drack lite vatten, men lixom det var länge & jobbigt vi jobba idag & en tråkig dag ! men imorgon är det den bääästa ! :D jag ska ha hemkunskap + sen så är det en kort dag och inte mkt jobb alls, typ 1 timme lektion när man sitter vid bänkarna & jobbar. yeeess.  Och så är det gympa, musik & grejjer där också så jihuu. helt OK dag asso. Och på torsdag är det öppet hus. xp . och sen om ett tag åker vi på klassresa. typ "fångarna på fortet" eller vad det va.. eller åka till romme elr nått, fattar 000000000000. Menmen !
-
Denise hämtade mig idag, och vi åkte hem & riiiita. :D o denise ska åka och dansa klockan 8 typ. baaaiis ! ;(
Vad ska jag göra då ?
Men nu ska jag iaf göra min pöööckhöööuu läxa. :s
biiilder från igååår.
puss. §

hejjaghetermichelleochjagärbäst*host*sämstpåattuppdatera.

Skrevs den 2011-01-25 klockan 16:51:16 i ♥ senap
Förlååååååååååååååt !
Men asså internet knasar & cp:ar och gör att man iiiinte kan göra nått åt det, vettefa hur man ska göra, när det segar. xp + att jag inte sitter vid datorn lika mycket, för det är ingebra och att jag inte ska det, eller jag börjar vara med min syster mera nu och vi ritar och är kreativa nu !
så ah. men nu ska vi ta bort mitt virus.
åpuss

2 snabba bilder xd

Skrevs den 2011-01-24 klockan 20:51:10 i ♥ senap

bräääns i halsen ! ;sss

Skrevs den 2011-01-24 klockan 20:41:24 i ♥ ointressant xp
jaaa, gör asaont! vet nt om jag kan gå imorgon.. :/ får se.. xp

hejjee !

Skrevs den 2011-01-24 klockan 20:02:04 i ♥ senap
Heeelllooo !
Idag efter skolan va jag med min syster denise, vi åkte till tebban & köpte lite pyssel, sen åkte vi till arninge och köpte lite smått & gott, lite lakrits köpte jag för 10 kr, och gelehjärtan & mer. :D <3 Och vi kom hem vid 6 kanske ? och då åt vi körv med mos :) gottttt. Och nu ska vi riiiiiiita, apkul ! :D
bilder som vi bombtog kommer sen, puss. <3

Dag 5. - Detta åt jag idag.

Skrevs den 2011-01-24 klockan 19:27:11 i ♥ Dag 1-20
Jag börja med att äta frukost, yogurt & flingor. Sen åt jag lunch 11.40, kebab & ris ;$, sen typ när jag kom hem tog jag ett äppe, sen så till middag körv med mos, sen lite lakrits. ;$<3

svar !

Skrevs den 2011-01-23 klockan 20:30:55 i ♥ senap
Postat av: johan:
vem e tessy? och vem e gustav?
2011-01-23 @ 10:51:47
-
SVAR:

Tessy är Therese, min granne & bästis. xd och gustav är therese storebror som går i 7:an. xp
-
tack för din fråga. :D

ritaaa <3

Skrevs den 2011-01-23 klockan 20:26:30 i ♥ senap
jag håller på att rita för fullt här xd . såå ska typ göra det hela kvällen lång, så då tror jag det nt blir så mkt mer bloggande idag, i think? <3
så ah, ses.
pusss §

cp internet !

Skrevs den 2011-01-23 klockan 18:25:11 i ♥ senap
haaatar att det ska cp:a hela tiden, har försökt bloggar & så men det går nt bra dx Jag har iaf vart med Mois idag ! och detva kuul! Vitog kort md webben, danswii, spela in videoklipp, dansat och massa mer ! jättekul dag! :) Vi gjorde en speciell grej, vi tog 2 apelsiner. (1 var) och då gjorde vi ett hål i dom. ganska stort, så ränsar man lite där i, sen häller man i socker och sen så dricker man den. och det var sjuukt gott ! :D <3 Men i allafaaaall. Vi va typ länge, hela dagen. och nuär jag hemmaaa. xd orkar int lägga upp webbbilderna nu, men sen eller imorgon. nu ska jag äta kött, mamma & pappa ropar nu.. så vi syns sen ! puss §

Dag 4. - Dålig vana

Skrevs den 2011-01-23 klockan 11:48:48 i ♥ Dag 1-20
En av min dåliga vana är att jag biter på naglarna. Dom blir asakorta. Nu har jag ju skaffat lösnaglar som gör att jag inte kan bita på dom , och då blir dom längre. :)

-
Én annan dålig vana är att jag har sjukt stökigt i mitt rum, skräpar av mig. xd och jag orkar inte städa.
-
och jag kommer inte på något mer nu . xdd <3

snart drar jag till moa...

Skrevs den 2011-01-23 klockan 11:41:54 i ♥ senap
ska fixa mig nu.
hör av mig sen. puuuuss <3

Dag 3. - Mina systrar

Skrevs den 2011-01-23 klockan 11:00:15 i ♥ Dag 1-20
Denise:
-
Denise är en tjej som är 21 år. Hon är väldigt rolig att vara med , snäll (såklart, busig & mycket mer.
Hon älskar att Sjunga, dansa, träna, att bli fotad och typ tycker om det mästa, tror jag ?
Jag & denise har väldigt mycket gemensamt och gillar samma saker.
Hon har varit modell, hon har varit med i flera musikvideosar & jag tänker henne som en kändis. xd Men hon har gått modvisning i tebban, varit fotomodell & mycket mer som är coolt !
Hon jobbar på en butik som heter U want och det är en rockbutik, denise är väldigt rockig av sig, på vintern rockig, och på sommarn lite sötare stil. KÄNNS DET SOM? eller så är det åldern.. jag vet inte.
Men hon är en otroligt snäll tjej och det är kul & bra att jag har henne. :)
hennes stjärntecken är våg.
jag & denise
denise <3
-
NATHALIE:
Nathalie är tjej som är 22 år och är en väldigt sprallig, galen, rolig & snäll & är väldigt rolig att vara med.
Hon gillar att skriva, dansa, sjunga, sittaq vid datorn & läsa bloggar xd, blogga & mycket mer !
Hon är väldigt förstjust i mörk choklad. Gillar också väldigt mycket keso & nötter och nyttiga saker.
Hon har börjat plugga i en skola som är jättebra & man kan få n bra utbildning & hon är jätteduktig på att skriva och skriver så rakt och snyggt som på datorn, fast snyggare !.
Hon bor själv i ett hus nära vattnet, hon  hyr ett rum. Men hon bor mest hos sin kille.
Men hon är en väldigt kreativ människa. KORT.
Jag är längre en henne, men det spelar ingen roll, jag älskar henne lika mycket ändå. <3
Men hon är en person man kan prata med & alltid lyssnar.
Hon har fin stil, typ samma som mig. Och vi har massa gemensamt.
Denise:
-
Denise är en tjej som är 21 år. Hon är väldigt rolig att vara med , snäll (såklart, busig & mycket mer.
Hon älskar att Sjunga, dansa, träna, att bli fotad och typ tycker om det mästa, tror jag ?
Jag & denise har väldigt mycket gemensamt och gillar samma saker.
Hon har varit modell, hon har varit med i flera musikvideosar & jag tänker henne som en kändis. xd Men hon har gått modvisning i tebban, varit fotomodell & mycket mer som är coolt !
Hon jobbar på en butik som heter U want och det är en rockbutik, denise är väldigt rockig av sig, på vintern rockig, och på sommarn lite sötare stil. KÄNNS DET SOM? eller så är det åldern.. jag vet inte.
Men hon är en otroligt snäll tjej och det är kul & bra att jag har henne. :)
hennes stjärntecken är våg.
NATHALIE:
Nathalie är tjej som är 22 år och är en väldigt sprallig, galen, rolig & snäll & är väldigt rolig att vara med.
Hon gillar att skriva, dansa, sjunga, sittaq vid datorn & läsa bloggar xd, blogga & mycket mer !
Hon är väldigt förstjust i mörk choklad. Gillar också väldigt mycket keso & nötter och nyttiga saker.
Hon har börjat plugga i en skola som är jättebra & man kan få n bra utbildning & hon är jätteduktig på att skriva och skriver så rakt och snyggt som på datorn, fast snyggare !.
Hon bor själv i ett hus nära vattnet, hon  hyr ett rum. Men hon bor mest hos sin kille.
Men hon är en väldigt kreativ människa. KORT.
Jag är längre en henne, men det spelar ingen roll, jag älskar henne lika mycket ändå. <3
Men hon är en person man kan prata med & alltid lyssnar.
Hon har fin stil, typ samma som mig. Och vi har massa gemensamt.
Hennes stjärntecken är fisk.
-
JADE:
Jade är en tjej på 21 år. Hon är rolig att va med, kul att träffa henne, och hon är mycket mer.
Hon älskar att dansa, bli fotad? och mycket mer.
Hon har jobbat i florida i 1 år och va borta där länge, hon jobba till en barnfamilj där.
Tyvärr så träffar jag inte jade så ofta, och vi har inte så bra kontakt, därför så vet jag tyvärr inte allt om henne. :( Hon är hos sin mamma och jag är här hos min mamma & pappa. Och vi har inte så bra kontakt o så, men jag älskar dig som syster alla fall.


-
Hennes stjärntecken är vädur.FÖRLÅÅÅT !

Skrevs den 2011-01-23 klockan 10:44:56 i ♥ senap
FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT  !
Asså igår hann jag inte med den där dag 3 och det där nivet.... känner mig dum.. jag försökte igårkväll efter jag spelat monopol med Denise & niklas, men då funkade inte internet. :( ;( förlåt. jag gör dag 3 och dag 4 idag dåra.
-
Men i alla fall! GODMORGON ! Jag vaknade för typ 10 min sen, och då åt jag frulle O så. xd
och idag så vill jag va med nån kompis, ska få tag i någon nu. försöka xd<3
Och ah.. usch det är skola imorgon. sämst ! bläbläblä vill inte ! bästa dagen är onsdagar ! då har vi hemkunskap xp och det är kul. <3 för er som bryr sig.
äsch, nu ska jag gå , först läsa bloggar, kolla facebook, kolla med några vänner & typ det.
Tjadå xd
Nej men puss §

Bilder från idaag xd

Skrevs den 2011-01-22 klockan 19:04:55 i ♥ senap
uuuuusch bjuder !! Dx
snyggt
det var typ alla ? xd <3

jag lever !

Skrevs den 2011-01-22 klockan 18:13:57 i ♥ senap
Hej !
HAr inte kunnat blogga så mkt idag, eller ingenting rättare sagt. Inte hunnigt.
Jag var med Tessy hela dagen. :) vi typ först så var vi ute och tog bilder. xd dom får ni se snart. xp
Men sen åkte vi en  snabbis till tebban och kolla lite, och hjälpte tessy med några presenter till några kompisar.
Efter det  så åkte vi hem och rita, spela spel på mobilen & med gustav. Sen så bakade jag, tessy & gustav kladdkaka ! och den blev suuupergod !
Och ah.. sen kolla vi på TV och åt den goa, och sen gick jag hem för hon skulle på fest. xd men ah.. nu ska jag äta.. bilderna kommer efter maten. måste kila .
-
pusshej <3

michelle vinkar hejdå, för nu ska hon se på let's dance.

Skrevs den 2011-01-21 klockan 20:09:08 i ♥ senap
<3

hejee <3

Skrevs den 2011-01-21 klockan 19:47:40 i ♥ senap
hejsan!
Nu har jag precis ätit klart min middag, Tacos, det va gott. :D ¨
Och nu  kollar jag på TV och gör inte så mycket annat, ska typ kolla på let's dance ikv. :P thehe.
Men nu skajag gå så... xp
puss. §
asagamla webb-bilder för typ ett halvår sen ^^^

nån, hjälpa mig ? snälla .

Skrevs den 2011-01-21 klockan 17:30:54 i ♥ senap
raöfhdbksrjsbghlj.dnf
Kan nån hjälpa mig att göra en headerbild åt mig? och typ en design? det skulle betyda jättemycket för mig.
jag kan lixom inte?
OJ DEN BLEV FÖR STOR.. menmen
jag menar en sånhär bild & en design. FAST INTE LIKADAN!
Om du vill & du har tråkigt kommentera då så hör jag av mig mer till dig och så.. bilder hittar du på inlägget "thailandbilderna" och tar några från thailand. ta vilka du vill, men helst bilderna från stranden. :)
du är verkligen bäst om du hjälper mig. det betyder !
puss §

Dag 2. - Mina föräldrar.

Skrevs den 2011-01-21 klockan 14:52:21 i ♥ Dag 1-20
Mina föräldrar heter Carina & Per. Carina är min mamma och Per min pappa, (för er som inte fattar det)
Pappa är född 1965 och min mamma 1964.
-
Dom är väldigt aktiva & älskar att träna och hålla igång. Pappa älskar tennis och spelar det mycket, min mamma går på gym och tränar sånadär pass och älskar det.
Mamma är en väldigt omtänksam person och bryr sig alltid om alla, och tänker på alla, och knappt kan tänka på sig själv. Det jag menar är att hon är så snäll mot andra & bryr sig, så hon glömmer bort sig själv ibland.
Min mamma älskar också att dansa väldigt mycket & är bra på att sjunga.
Men min pappa älskar INTE direkt att dansa, utan han gillar ALL sport, allallallll ! han kollar på all sport på tv nästan & det är hans intresse.
Pappas "favo" maträtt är oxfilé och potatis. Det vet jag att han älskar. Men min mamma gillar typ nästan allting, och pappa också dådå. Men asså mamma tycker om så mycket så hon har ingen favorit.
Min & pappas haträtt är leverbiffar, det är asäckligt, men mamma gillar det.
Och jag & pappa gillar INTE filmjölk. Det är surt & äckligt. Pappa kan inte inte äta det. när han var liten försökte hans mamma lägga i filmjölk blandat med sylt. hahah men han kände igen smaken.
-
Men i alla fall.. dom är väldigt glada & allärta, men pappa sitter alltid & kollar på tv.. haha, gissa vad!? SPORT - såklart. Mamma brukar också göra det ganska mycket.
-
den plockigaste & fixigaste i familjen är mamma, hon städar och fixar och plockar, o ja, allt nästan. Det är mammas "jobb" som hon inte har valt själv. Men det bara blir så. pungt slut. Det brukar väll va så, va?
Men mina föräldrar är dom bästa jag har, och skulle inte kunna klara mig utan dom. Tack vare dom är jag här nu.
TACK FÖR ATT NI FINNS !
jag & mamma
jag & pappa
Mamma
pappa
-
ÄLSKAR ER <3

upptageeet !

Skrevs den 2011-01-21 klockan 14:30:07 i ♥ senap
Helluuu !
Nu har jag näästan precis kommit hem från skolan, och det gick bra. Men vår fröken fick utbrott typ många gånger idag.. ^^
MEn sen efter skolan så åkte jag & pappa och handla mat & gott till ikväll, vi ska äta tacos. Vi ska snart se på film, och jag försöker ringa tessy som jag saknar asamycket, men det är upptaget, får väll gå till henne & knacka på ist så hon får va med att kolla film. :)
-
Idag så på EQ så skrattade jag & jossan ihjäl oss för typ ingenting, vi tyckte nånting var askul & dom andra fatta ingenting. hahha :P
Men nu måste jag gå till henne nu, så hör av mig senare. OCH DET ÄR FREDAG;;; bäst ju ! <3
riiight nooow. xd
puss. <3

nu ska jag kolla på handbollen...

Skrevs den 2011-01-20 klockan 20:52:38 i ♥ ointressant xp
ja.. som jag skulle gjort för 45 min sen.. men vi syns imorgon <3
pussaaaaar.

trääääningsvärk ! hgjsfrkigksqri3i02pu u4j2893b

Skrevs den 2011-01-20 klockan 20:30:50 i ♥ ointressant xp
Jag har värsta träningsvärken i mina ben, jag kan knappt böja mig ner, gå eller någonting, ajajajajaj. xp
skitttt vad jag är ointressant, jag skriver massa ointressanta inlägg. kul för er att läsa... haha, jag är lite konstig, så.. det får blir ointressanta inlägg ibland. ^^

film :)

Skrevs den 2011-01-20 klockan 19:48:44 i ♥ senap
Hej mina damer och herrar !
Nu har jag precis kollat på film med pappa, först kolla vi typ 5 min på en engensk film utan text llr nått, man fatta ingenting, den var köpt i thailand. så vi bytte till nån som vi fatta båda två. Den var bra.
Den sluta typ för en kvart sen, ochnu är det reklam på "halv åtta hos mig" så jag skriver ett intressant inlägg nu.. thheheh.
men nu börjar det och jag ska hinna med att gå på toa också först. krisnödig !
och kvart över åtta är det handboll. yiiiha.
puss, §
senap

Dag 1. - om mig

Skrevs den 2011-01-20 klockan 17:12:25 i ♥ Dag 1-20
Jag heter Michelle Desmond och är född 1999.
Jag är en väldigt nyfiken, sprallig, konstig, ovanlig?, pigg, typ den som pratar och den som nästan ALLTID är glad.
Jag gillar att busa & skoja med människor & att göra andra glada.
-
Jag bor i ett vitt stort hus i Stockholm, och jag mor med min hund, min familj och min syster. dom andra 2 bor inte hemma hos mig.
-
Mina favoritämnen i skolan är Musik, svenska, hk och idrott.
Som ni kanske förstår är jag en musikgalen människa som ÄLSKAR musik mest av allt. -nästan. och sjunger typ jämt. i <3 IT. MEn jag går i musikskola och sjunger jämt.
jag är den jag är.
Jag är en galen person. <3

mentos

Skrevs den 2011-01-20 klockan 17:01:14 i ♥ ointressant xp
är sjuuuukt gott ! jag sitter och smaskar på det nu, nyttig man är. xd BARA FÖR ER SOM ÄR INTRESSERADE. xp
fet Dx

Dag 1-20 |om mig|

Skrevs den 2011-01-20 klockan 16:58:52 i ♥ Dag 1-20
&l
Dag 01. Vem är jag?
Dag 02. Mina föräldrar
Dag 03. Mina syskon
t;div id="_mcePaste" style="position: absolute; left: -10000px; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden;">Dag 04. Dålig vana
Dag 05. Detta åt jag idag
Dag 06. Min bästa vän
Dag 07. Mitt största intresse
Dag 08. Min släkt
Dag 09. Hur jag tycker en kille ska va & se ut
Dag 10. Något som får mig att börja gråta
Dag 11. En viktig person
Dag 12. Mina framtidsplaner
Dag 13. Något jag saknar
Dag 14. I min väska
Dag 15. Något som får mig att le
Dag 16. Min favoritplats
Dag 17. Min mobiltelefon
Dag 18. Mina rädslor
Dag 19. Min klass
Dag 20. Detta får jag mest komplimanger för
Dag 01. Vem är jag?
Dag 02. Mina föräldrar
Dag 03. Mina syskon
Dag 04. Dålig vana
Dag 05. Detta åt jag idag
Dag 06. Min bästa vän
Dag 07. Mitt största intresse
Dag 08. Min släkt
Dag 09. Hur jag tycker en kille ska va & se ut
Dag 10. Något som får mig att börja gråta
Dag 11. En viktig person
Dag 12. Mina framtidsplaner
Dag 13. Något/någon jag saknar
Dag 14. I min väska
Dag 15. Något som får mig att le
Dag 16. Min favoritplats
Dag 17. Min mobiltelefon
Dag 18. Mina rädslor
Dag 19. Min klass
Dag 20. Detta får jag mest komplimanger för

jag är heeeemma ;)))

Skrevs den 2011-01-20 klockan 15:57:50 i ♥ Allmänt
heeellu !
-

Idag var jag i skolan som vaaanligt. och det gick bra, i think. men jo, det har varit en seg dag, men det gick snabbare eftersom min fröken var på toppenhumör och superrolig. ;) det är ju myckettråkigare & så om man är på dåligt humör. ellrhur ? ;o
aja, det var slöjd på slutet, syslöjd.. :/ asså dt är såntdär test man ska göra & sy med maskinen o så. yobbigt. xd
men jag skulle göra ett sånt där stavningstest i slutet, och fick typ bara ett fel av 38 nånting, så hon blev jätteförvånad. xp men de var kul att hon blev glad. hon älskade mina naglar. hahah. hon satt typ och prata om dom i 10 minuter. hahahah. nejmen, imorgon är det redan fredag. sjuuukt ! det går så snabbt hela veckan, eller vad tycker ni?
-
igår vad skolmaten den äckligaste & smaka &lukta spya. uschusch, det var "potatisgratäng" och kikärtsbiffar.. okeeey? och det smaka inte potatisgratäng, vi sa det till vår fröken och då sa hon "Det är ju osten"  då säger jag  " en gammal ost.."
hahaha. <3
thhehe. men nu ska jag läsa lite bloggar såååe..
puss §
min nageel för er som inte sett det. xp jagvet ni diggar dom !
min tånagel. xd jagvet ni diggar dom också ! :P
puss again. §

uuusch

Skrevs den 2011-01-19 klockan 18:58:38 i ♥ Allmänt
min blogg är askonstig !!
jag har hållt på i timmar med den, men lyckas aldrig.. så det får duga en dag&natt.. fixar den när jag orkar. jag sitter för länge nu, det ska jag inte. och ni ger inte äns nån respekt?! några men typ inte många.. det är synd. jag känner ingen glädje att blogga när jag inte får några kommentarer.
menmen. nu får min blogg duga frö en stund/tag. ni får stå ut !
nu måste jag gå. måste vila. tyvärr.. blir inte så mycket mer bloggning idag... ses imorgon
puss

panik.nu!!!!

Skrevs den 2011-01-19 klockan 17:41:00 i ♥ Allmänt
min blogg är katastrof! jag har ingen header bild.. vad ska jag gööra?! ;o

makaronipudding :D

Skrevs den 2011-01-18 klockan 19:50:57 i ♥ Allmänt
oooooooohieeee. :D
Helluu !
Efter skolan höll jag på med bilderna i typ 3 timmar.. det tog lång tid, men vad gör man ? jag gör ju allt för mina läsare. Men ni gör inget för mig? kommentera? jag tjatar.. men jag blir så leess ! -
-
Men i alla fall,, sen så åt jag makaronipudding. :) det var gott iaf. MEn sen så gjorde jag läxan och nu sitter jag här, trött, vill sova nu ! men då kommer jag vakna mycket. men.. ah.. pappa har opirerat sig, i sitt ben. Det gick bra och nu mår han bättre. tur det iaf..
Nu ska jag skicka lite bilder till papi och så.. för de har jag lovat.
puss.

Thailandbilderna. ;)

Skrevs den 2011-01-18 klockan 17:06:55 i ♥ Allmänt
&l
på flyget.. ^^
frukosten 2 dan.
på lunchen 2 dan.... www.blek.com? t;/div>
haha
i poolen 2 dan xp
fint
bighead. ;P
hahahahhhahaaha mormor vill inte vara med på bild så hon gömmer sig bakom pelaren. haha!!
'
solaaaar
mitt hår
okej.. nu ör det många bilder mer som kommer imorgon.. fler asså.. detta tog 3 timmar. så nu får ni va tacksamma! jag har gett er massa och nu vill jag att ni ger nått tillbaka...KOMMENTERA!! kommentera va ni tycker, annars lägger jag ner bloggen för de blir inge kul annars...

min data är överhettad och slocknar mycket, vilket jag fick börja om.. men nu orkar jag inte mer! nu får ni va tacksamma för det tog för lång tid..

jag svetttas.

i'm hooome ;)

Skrevs den 2011-01-18 klockan 06:47:43 i ♥ Allmänt
Heelluu !
Nu är jag hemma ! det var kul att träffa Mimmi igen!!
När vi kom hem så var Nathalie, denise, farmor , farfar och mimmi här. dom hade fixat godis till oss. :) men vi kom in, visa alla grejer, och visa alla bilderna !
Men jag laddar upp bilderna efter skolan. för hinner nt nu.. men då kommer doom. <3
men ah, har inte så mycket att säga.. men usch vad kallt det är här. :S
okeeeey nu ska jag göra iordning mig för skolan & kolla på tv.. JAG VAKNA 6 OCH KUNDE INTE SOMNA OM, jag gick upp istället, man har inte riktigt sställt om sig.
ett smakprov från thailand (y'
puss. §

packat klart inför imorgon!

Skrevs den 2011-01-16 klockan 16:29:38 i ♥ Allmänt
Hej!

Idag var vi vid poolen, eller vi va på stranden först och ta det sista i solen! jag blev lite brunare, bra de iaf, men sen va jag med tildis & bada den sista dagen med henne & i poolen. :( :'(

Men ah, sen åt vi middag på hotellet, pizzaaa ! gottgott !
sen så sa jag farvääääl till min älskade tilda. :( nejmen vi kommer ju träffas igen. xd
och så gick vi och sa hejdå till massagesörerna eller vad det nu är för nått. xd thehe..

sensåååe gick vi upp & packa för fuuuullt ! heheh, men efter det så tog vi en stor färsk ananas ! :D goooott !

Men nu sitter jag här och slappar. är helt slut, har gott jättemycket idag, gick promenader & sånt..

jag vill inte sova, vill va så trött som möjligt på flyget imorgon.

blir ingemer bloggande tills jag kommer hem vid 4 imorgon.. åker härifrån 4 på morgonen, o ah.. men vi syns när jag kommer hem till det kalla.


imorgon ska jag få träffa dig älskling <3puuuuuss, hejdå thailand.

idioter?! - handlar om respekt !!

Skrevs den 2011-01-15 klockan 16:46:27 i ♥ Allmänt
Hur kan man vara så respektlös? Bara för inte jag & tilda vill va med en tjej som är 2 år yngre.. vi vill inte samma saker vi 3.. och vi vill inte va med henne, och bara för det, MÅSTE NI JÄKLAS MED OSS, din (9åringens) mamma *HÄXA*!? mormor är 84 år, och har svårt att gå & gå ner för trappor. Klockan 6 på morgonen är ni uppe och tar dom 4 platserna mormor måste ha , mormor tänkte lägga handdukarna där kl. 6 för det är lättast, för hon kan inte gå ner för trappor. Och ni gör så bara för att jäklas. ni har väll inte svårt att gå?!  dom smidiga människorna. Kan dom inte visa lite respekt ?!

dom har alltså gjort såhär varje morgon för att jäklas på min mormor. ÄR DET NÅN VITTS ATT HÅLLA PÅ SÅ?!
 om ni sitter på en buss och det kommer en jättegammal tant som står och vinglar och det är en stol jättelångt bort och hon inte kan gå. Reser du dig inte upp och ger tanten platsen eller hjälper till!?
 
alltså hallåå säger man ?! står det still i huvudet!?

asså det är dumt att skriva det på bloggen, men jag är tvungen att skriva av mig, semesten blir värre pgr av er & erat sätt. tror ni inte mormor blir lite upprörd och irriterad??


usch usch usch.
vad tycker ni ? tycker ni det är rätt?

"jag rappar på och sääljer mina skiver"

Skrevs den 2011-01-15 klockan 16:37:47 i ♥ Allmänt
Hejeeeee !

Soooorrry att jag är sämstare än sämstas på att uppdateeeera! skäääms !
fy på miiig. D: men igår så var jag, mamma, pappa och mormor på massagestället och jag gjorde mina naglar. accurity eller vad det heter, så dom är långa och snyyyyggast !
hahah, och det var 2 och en halv timme att vänta & göra det, men vill man va fin får man lida pin ! xDDD
 
Men idag var vi vid poolen och jag va med tilda (somvanligt?) och de va kul ! vi skulle göra en lek och haha, när man skulle hoppa under vattnet så skulle man ha en roll som tex: Cool, konstig, rolig, kaxig, petig osv. xp hahaha apkul !  när jag skulle spela cool så sa jag med häftig röst (mörk) : Haaaallådära kööötta o blåbära, yooooyoooooo, yeeee. och alla kollade på mig, hahaha ! och "här kommer stora tobbe trollfet." och då sa tilda fel såhär: "meh h jag bryr mig inte om din lilla tobbe fetcar"  hhahahahahaha det lät jättejättekuuuul ! hahaha. men vi skratta och så tills vi drukna. D: 

Men i alla faaaaaalll. 
Sen åkte vi till karon, utan tilda. haha men vi lämna mormor i en salong för hon skulle fixa naglarna, och då gick vi och kolla lite i tälten (marknaderna) och jag hitta en burberry bikini i rosa. snygg är den. :) och jag hitta en Ed hardy klänning/nattlinne. :) Och sen så åt vi jättegod mat, spagetti carbonara. feeeeeeeeeeeeeet. tobbe trollfet.

ooh ahh... får inte sitta föör länge för snart går våran datatid ut och då blir det dålig uppdatering, men jag kommer hem på måndag och då blir den lika bra som förut. ;) thaha.

Nuu ska jag spela spel och lyssna på dom skrikande thailändarna på TV... haha nejmen musik.. xp

sen imorgon eller när jag kommer kommer hem.


vill inte hem till sverige, fast ändå lite. finns så j** många jag saknar brutalt mycket..
saknaR:

*systrarna
* alllaaa klasskompisar
* bästisen teesssy    
*miiimmiiii plutt
*juuuulia
*och några till... <3


(juste, rubriken... hahahh pappa kolla på TV och de va en rapplåt och typ han tror att han ä så duktig (asså han som sjunger.) och då sjunger pappa en liten rapplåt " Jag rappar på och säljer mina skivor. " 

hahahahahah det lät skitkul !! :P Och här på hotellet har dom ett bröllop idag, några från australien. Och dom gifte sig här, hela släkten var här och det var jättefint fixat & allt, så jag har varit med om ett litet bröllop också... xp det var liiiite boring.. 
domstår och skriker där ute och jublar & allt. apjobbigt.... men vill man va fin får man lida pin... hahaha inte så passand sak att säg, det kan ju hon säga, fast hon var ful.. hahahqh nej men hejdå.
                                                     

nu är jag på rummeeet och tar en vilopaus

Skrevs den 2011-01-14 klockan 07:32:58 i ♥ Allmänt
Japp, skönt att gå upp till ett nystädat rum och sätta sig i sängen och vila en stund vid datorn.
Ska snart ner till poolen och äta lunch o så.. klockan är typ 7.25 hemma och 13.25 här xd theheh. Och ah.. vi har badat o så idag, bara slappat och varit med Tilda. Ska ner till henne snart igen, men hon åt lunch.. så därför tog jag en nbbbbbbrnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbnbnbnbnbnbnnnnbbnbnbnnbn . hahhah soorrry men jag skulle ta bort nått smuts mellan B och N och så nu kom jag på att det fanns ett ord som heter: BLÅSA. och tror ni det gick bort då?   ja. så nu är det borta. :D

okej tillbaka till meningen. : så därför tog jag en paus och gick upp och vila. hehe. Gud vad jag saknar mimmi. :( men jag vet att hon mår bra så det är okej. Det är skönt här. Fett lyxigt, jag är här i det varma och blir brun. och ni små bröddegar som inte kommit i ugnen en ska till skolan och är kalla . RIGHT? ;)

Jag gottar mig här med goda bullar och så hahaha. men jag kommer bli rund när jag kommer hem, det får ni stå ut med. hhaha nejmen ta det lungt var inte oroliga. ;)

Men idag så gick jag, tilda och Vilgot som är 1 år och vi gick till bamseklubben med honom för han skulle få träffa "riktiga" bamse. :P haha han blev aprädd.                          - på tal om apor så såg jag i taxin igår att man kunde åka till ett ställe 10 min bort från hotellet till apor och hälsa på. Kolla när dom cyklar, badar och massa roliga saker- :) det vill jag gööörarararaaa.

Nu ska jag kolla fejan och sen gå ut till dom andra. pussssssarh

gammal

tyrkisk peber

Skrevs den 2011-01-13 klockan 15:30:29 i ♥ Allmänt
Hallådär kött & blåbär!

Nu har jag kommit hem från Patong . Jag var där med Tilda & min familj och hennes.
Vi var i centrumet & kolla ett tag. Jag köpte 3 supersnygga nagelack och ett par fina badshorts för tjejer. :)
& en bild på mig, mamma och pappa och togtyp kortet och lade den i en kub med svartvit o så.. svårt och förklara. ascool!

Men sen så gick vi och åt mat på en resturang, och det var sådär maten, var inte det godaste. xp menmen.. Vilgot skrek jättemycket för .. nånting? o ah.. sådär haha. men sen så var klockan typ 8 så åkte vi hem. xd och då så åkte vi taxi då.

Och nu sitter vi här, eller jag då. och vi har ätit lite tyrkisk peber som är gott, alla säger att det är starkt men jag tycker inte det? lakrits är så jammi !
Men nu ska jag typkolla på TV och skriva jobbiga dagboken som är ett MÅSTE. Såååå.. vi ses imorgon.

jag och mamma för ett tag sen.                                    -      blekfisar
PUSS

kackelackor - är det äckligaste.

Skrevs den 2011-01-12 klockan 16:31:35 i ♥ Allmänt
Heeeje!

Idag så har jag varit med Tilda hela dagen. Vi gick upp och åt frukost & sen så bada vi lite och det vanliga mest. - hela dagen. Hahah vi rita också.. vi gjorde en teckning till Pai (handuvetsomjobbardär) hahaha. Vi gjorde en failad gubbe och gjorde en pratbubbla där det stog: "HAI I'M PAI."
Hahaha, men han var inte där idag, han skulle komma imorgon. Och då skrev vi på baksidan av pappret " GIVE THIS TO PAI"   med stor text. haha och då lämnade vi det till några av killarna, det var gaaanska pinsamt haha så vi slängde oss i poolen med asgarv!! xd Och alla som jobbade kollade på den, skrattade och gjorde tummen upp åt oss. Och innan så satt vi vid poolkanten och pratade, då kastade några killar is på oss. Det var aaaaaaaaaaaaaaaskallt! men den smälte innan vi tänkte lägga dem i tröjorna på dom. hhahahah!

Men idag var det sjuukt varmt! Den varmaste dagen faktiskt. jag doog nästan!

Men sen typ klockan 5 gick vi ut och skulle äta med Tildas föräldrar igen, och då följde mormor med. Vi gick till en resturang som heter "TOMATO" och jag tog pizza! Apgott! men medans vi väntade gick jag & tilda för att leta efter nått. och det var en kille som följde efter oss. ap läbbig. :S Menmen :P Jag & tilda hittade en varsinn tröja där det stog " The rolling stones" jättesnygg faktiskt ! Jag köpte den i rosa och hon i vit. xp :)
 
Men efter maten gick vi och gjorde massage, jätteskönt. Jag och tilda tog fotmassage igen. - men det är ju skönt!

Efter det var den kanske halv 9 ? och då gick vi och köpte gooodis. lakrits & kola snören, turkisk peppar (lakrits), mentos och lite gott till. & chips. thhehehe. Men sen gick hon till mig en stund och åt en liten stund sen skulle hon hem. :D


Och nu sitter jag häääär och det är skönt här i rummet, men ute är det som i en bastu, helt sjukt! :O

Men klockan är halv 11 och vi ska snart sova, vi ska typ upp och träna tidigt imorgon. O sen kanske åka till patong eller nått. TYYYP DET.                  - med tilda asså.

Soorry men  nu ska jag dra dådå.. för jag har ju jooobbbiga dagboken kvar o så.. :(


längeeeee sen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( - från arkiiiivet - ) <3


pussssssssssssssar

( oj nu kom jag på rubriken javisst ja! asså jag & tilda skulle på toan, eller hon. Och då sprang jag & hon till en resturang för det var kris för henne, och då skulle jag passa där utanför hennes dörr, och asså vägen in till toan var hemsk och fruktansvärd, uuuuuuuuuuuuusch det var asäckligt! och då när jagstog där tänkte jag " hoooppas det inte finns några äckliga djur här.." Och då precis ser jag flera kackelackor springa nära mig.. jag stog och hoppade och ville att tilda skulle komma ut, och när hon kom ut var jag vättskrämd och sa: "AKTA! det värsta djuret är här, gissa vilket" då sa tilda: "Vaaaa? va..va vilket?" "KACKEEEEELACKOOOOR!" så prang vi allt vad vi hade tillbaks till dom andra.

uschfyfarao.


( ingen orkar läsa allting, kommentera om ni gjorde det, tack. xD) <3

frååååågestund ! FRÅGA PÅ SOM BARA DEEEEN NUUU! - om vad som helst!

Skrevs den 2011-01-11 klockan 17:58:25 i ♥ Allmänt
¨
Igga det sista jag skrev det där svarar nästa måndag.. hahah gjorde den för längesen pallar inte göra en nu just nu, MEN FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGA PÅ NÅN FRÅGA NUNUNUNUNUNUNUUUUUUU ! svarar när jag kommit hem från thailand eller länge tid om jag inte fått några. xp


Komigen nu <3

Tildaaa <3

Skrevs den 2011-01-11 klockan 17:55:14 i ♥ Allmänt
Hon är jättesnäll ! vi hade superkul idag!
Först så vaknade vi kanske 8-9 typ.. jag gick upp och läste och vänta på Tilda. Sen åt vi god frukost tillsammans och det var gottgott ! <3 Och sen så badade vi lite, gick promenader, gick ut på gatan och köpte glass, åt klubbor, läste, sola, rita och massa mer! superkul dag! :)

Och vi lekte med en kille som jobba där thaha, han heter PAI och är thailändsk dådå.. och så skrämde han oss & vi skratta jättemycket. Och det var flera killar där som busa & lekte med oss, och vi bara garva ihjäl oss? xd
Men det var jättekuuul ! Vi säger: HAI PAI när han går förbi & Goodbai pai när han går ifrån. hahaha. xp

Men klockan 5 gick jag upp till mig & tilda till sig. Vi gjorde iordning oss & jag vila en stund o duscha o så.
Sen så klockan halv 6 möttes jag & tilda vid poolen och satt och prata & fixa oss lite till. Seeen så gick hennes familj, min familj och jag och Tilda. Vi gick till en fin resturang, och medans vi vänta på köttet vi beställde gick jag & tilda själva en bit för att köpa ett par skor för jag fick skoskav & hon också. Så vi gick och köpte ett par till mig och till henne, mina var röda och hennes var blåa. Likadana. Inte vääärldens snyggaste, men hitta inga andra och viktigaste att det är sköna skor jöö. ;)

Men när vi gick vår mat var det läääskigt gott. Jag och tilda tog samma sak, det var kött, beasås  & potatisgratäng! såå ah, det var fin mat & så. GOtt kött, helt perfekt !! :D nöjd med maten som faa.n

O efter maten gick vi runt och skulle shoppa & kolla lite på marknaden och då var den 10 på kvällen typ. Jag hitta ett skitfint Tomas Saabo armband i vit och fina barlocker på! Jag pruta ner till det minsta som gick. 250 för det. bra pris för det ´dyyra märket!

Men sen så gick vi på massage, jag & tilda tog fotmassage. xd det var sköööönt, men vi satt och asgarva där, det var liite pinsamt för alla kollade på oss då. Men det kittlades ju ! :s men aja.. hahhah gud så vi skratta, dom som masserade skratta också med oss. :P Men sen så hade vi fingrarna i sånnadär fiskgrejjsimojs asså där fiskar suger bort gammal hy. Asså det kittlas så mycket och det är flera 1000 fiskar typ, ap läbbigt! men vi klara det..lite grann. XD

Sorrryyy men nu måste jag gå för den är 12 och jag är heeeelt slut! Imorgon ska jag vara pigg och kanske åka till Patong med Tilda o så imorgon. Jag hoppas. <3

Sååå jag hör av mig imorgon när jag har tid & så.. kan inte alltid blogga och bara skriva minst 1 inlägg om dan.. men när jag kommer hem blir den minst lika bra. ;)

gammalpussssss

"droppar" i öronen ^^

Skrevs den 2011-01-10 klockan 15:04:34 i ♥ Allmänt
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

SKITONT i mitt öra! Jag tar sånndär medicin grejj i örat.. soooom ni fattar. xd

Meeeeen idag så träffa jag en jättejättesnäll vän som heter Tilda och kommer från Åhus, så hon pratar exakt som Julia <3, och så gick dom tydligen i samma skola?! :oo om ni inte vet vem julia är, så är hon en underbar människa som jag träffa utomlands för typ 2-3 år sen ! saknar henne för mycket!

Men jag var med Tilda idag, och Sofia var med också. :) vi gjorde kuliga saker o så. :P sen skulle tilda till karon för att shoppa. Inte jag. thhaha nej men jag fick inte, men vi gick ut och pappa skulle få massage, och då gick jag, mamma och mormor runt & kolla sålänge, jag köpte en diamant ring med en jättefin ask till i blåttt & guld, det kosta 100€ (baht) (20 KR) Jag fick det av mormor.  :D

Men sen åt vi god mat, jag tog spagetti carbonara, mamma kyckling med cashewnötter, pappa stark kycklingsak och mormor som mig. :)

Men nu skaaa pappa ha datan.. så ah. Men imorgon kväll ska vi ut med Tildas föräldrar och hon såklart, så ska vi gå och shoppa tsm. :) <3 Kuuuul !

NU SKA JAG DRA SÅ... ses typ imorgon kväll eller nått. närsomhelst. :P


Miss u bästis <3


PUSS.

mår illa när jag kollar på statistiken.

Skrevs den 2011-01-09 klockan 15:19:57 i ♥ Allmänt
-gör nått!?

Från och med nu ska jag inte kolla på min statistik för jag mår bara dåligt av det. Det är inge kul alls.

lägga ned bloggandet?

Skrevs den 2011-01-09 klockan 15:14:26 i ♥ Allmänt
Men nu måste ni kommentera för annars SERIÖST lägger jag ner bloggen helt & bloggandet, för jag lägger ner så mycket tid pådethär och då vill jag ju att ni ska respektera och kommentera mer & läsa mer för då blir jag otroligt glad, skulle va underbart om ni länkade min blogg någonstans om ni gillar min blogg. För jag vill så gjärna ha mer tittare, det blir mycketmycket mer text, det kommer videoinlägg & mycket mer! SÅ KOMIGEN ÄLSKLINGAR. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jagvet, nu kommer jag inte få några kommentarer på detta inlägg som dom andra får. ^^
det är lungt, jag är van. -.-

Paradis ♥

Skrevs den 2011-01-09 klockan 15:12:00 i ♥ Allmänt
Hej igen! :)

På kvällen nu så åt vi på världens finaste resturang, asså guuuud vad vackert! Värsta paradiset! Det var guldigt, fontäner, elefanter (låttsas) och växter som en regnskog och typ ett vattenfall. Och i badrummet var det helt sjukt! Det var en liten gång in i guld, och vackra tavlor, sen kommer man in till tjejtoaletten eller killtoaletten, och där inne os tjejerna var det blommer (orkidéer), Guldhandfat med sten. och det var också nivet där det finns tvål där man kan pumpa ut det, så var det en "burk" som satt på väggen, och det var glittrigt, svart typ typ på det och där skulle man ta fram handen och det kom tvål av sig själv. Samma som i vattenkranen där vattnet kom automatiskt när man håller händerna där! och toaletterna var jättefint & lyxigt! Gud! jag dog nästan! thahah. Men vi tog massa bilder och där o så. Men som ni vet glömde vi uppladdningssladden. SMART?

Menmen ALLA bilder kommer sen! vi har tagit 600 bilder på en vecka! ;o och det kommer som sagt då 600 till nästa vecka. haha. ;) men det gillas va?! ;)


Men nu ska jag iallafall spela spel, göra iordning mig, kolla på TV, va social så...

fjortis♥TJINGTJING ♥

Vatten i örat. ^^

Skrevs den 2011-01-09 klockan 11:32:38 i ♥ Allmänt
Hej!!

Idag har jag varit vid poolen idag, träffade en kompis som hette Sofia, hon var snäll. :) vi var med varandra hela dagen & bada med hennes lillebror som var 7 år. Och dom åkte vid 3 typ för att utoch handla lite grejer och dom är fortfarande inte hemma och den är halv 6?! ;o ^^ så man uuundrar ju lite :O

Menmen. Jag, mamma, pappa och mormor ska gå iväg vid 6 och äta middag, meen det är om en halvtimme, och ska sova en stund så jag blir piggare sen för jag är sjukt trött!

OOm ni undrar över min rubrik så fick jag massa vatten i örat så det sitter fast där typ och det jag skitont. FÅR INTE UT DET! det värker och värker..

Men men.. får hoppa ut det. xd
NU SKA JAG DRA SÅÅÅ.. jag hör av mig till er ikväll & senare. xp

(arkivbild från studion med syster)


Pussar ! §

Baisii gana

Skrevs den 2011-01-08 klockan 15:44:25 i ♥ Allmänt

Hej!

Idag så var jag, mamma, pappa & mormor på stranden, vi åkte buss dit. Det var skönt och varmt i vattnet & i luften. Men det var mest moln idag, men jag klarar det. ;) Men jag blev brunare, det var väll bra. :D

Men vi vr där ett tag, sen ville mormor hem för hon pallade inte vara där. Det var så varmt så hon hade svårt & andas. Vi åkte tillbaks till hotellet men pappa stanna en stund där kvar.

Men vi åt god lunch och det va gottgott.
& vi var mest vid poolen till typ 4. Då gick jag, mamma och pappa upp och gjorde i ordning oss för vi skulle åka till Phatong köpcentrum. Det var skiiiiiiiiitstort! Vi gick jättemycket där, vi åkte tuktuk dit då, och jag shoppa lite grejer. Jag köpte:
- En rosa tjocktjöja (märkes)
- Rosa converse
- Rosa flippflopps
- Iphone 4 fodral
- Låttsas bulle som känns exakt som en med en glad mun på som är låttsas choklad då. Man har den på väskan. :P thaha
- 3 glitternagelack i guld, rosa & blått

Jaaaa.. det var väll det. Och pappa shoppa till sig, mamma till sig & vi köpte till syrrorna också. ;)


Meeeeeeen nu ska jag spela spel på min mobil , hahah det gör mamma & pappa redan. :P jag är ju bara bäst. haha nej men nu ska jag vara social.

OM NI UNDRAR VAD MIN RUBRIK FÖRSÖKTE BERÄTTA FÖR ER VAD DET BETYDDE VAR DET EN LÅT VI HÖRDE SÅ DOM SJÖNG: BAISI GANA. HAHAHHAHAA. DET VAR KINESER TYP. ASROLIG LÅT, DOM HAR SPELAT DEN PÅ TV VARJE DAG, SÅ JAG KAN DEN TYP UTANTILL!?


Gaaaaaammal bild från arkivet. :p (-bara för att ha något att kolla på.) ;)


puss §


myggbett är det värstaaaa!

Skrevs den 2011-01-07 klockan 15:40:02 i ♥ Allmänt
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusch! 35 styckna på halva mitt ben det är förskräckligt ! blä!


Men nu ska vi vara pooosetiva! Idag så var vi och träna med mormor och det gick bra, vi åt god frukost och så bada viiii. Vi var mest vid poolen. BADA MYCKET. o jaa.. sen gick vi runt och kolla & gick långt. Jag köpte en svart kjol och lite underkläder bara. :) bara det. <3 men imorgon blir det mer med mamma & pappa bara utan mormor för det blir lite förr jobbigt att gå fööör mycket. :P

Men nu sitter jag här och precis skratta åt vad pappa sa när han kollade på en bild på sig själv. såhär sa han:

PAPPA: - äh det ser ut som gustav wasa där bak.
JAG & MAMMA: - haahahahahah!

Det lät aaaaaaaaaaskul ! :P haha <3

--
Men jag kan knappt hålla ögonen öppna.. ^^ så nuuu ska jag vara social och sen sova ! trötteeer ! jag har jobbiga dagboken kvar.. får skriva imorgon pallar inte.


PUSS PUSS. (L)

85åring.

Skrevs den 2011-01-07 klockan 15:28:25 i ♥ Allmänt
Tänk dig en 85 åring.. tänk dig hur en sån person skulle vara & må. Om jag tänker så ser jag det som en person som ligger och bara kollar rakt upp i taket, inte orkar röra sig och mår dåligt. En som inte orkar gå någonting, bara ligger i sängen eller soffan. Men nejnej. Min mormor som är 85 år är den piggaste gamlingen som jag vet. Kanske i hela världen?

Idag så gick hon upp med oss tidigt på morgonen och GYMMA med oss. Hon cyklade, lyfte tyngder, träna ryggen & armarna och var jätteduktig. Att hon orka?! Det trodde ni väll inte?! Det är inte det vanligaste att man orkar.

Hon simmade 2 gånger på dagen & simma bra och allt! & sedan gick vi jättelångt och gick runt och kolla.
Visst hon är lite yr & snurrig, men det är väll inte konstigt? visstvisst hon måste hålla i nån för lite stöd, men hon har en otrolig ork och det tycker jag är coolt!

bäst

Skaaadad !

Skrevs den 2011-01-06 klockan 16:24:44 i ♥ Allmänt
Jaaa! Idag så stuka jag min fot och det gjorde skitskitskitont! och nu kan jag knappt gå.. :(

Men idag vakna vi 8 och gick och åt frulle, jag åt yogurt & chokladflingor, macka med jordgubssylt & lite bacon m.m. :D
Sen så var vi bara vid poolen o så idag.

På kvällen gick jag, mamma, pappa & mormor och gick runt stället där och kolla efter grejjer till oss & ett bandage till mig med min fot. Och det hittade vi. Vi hitta också en gullig solhatt till mormor, haha. :P Den var ljusblå & blommig. :D

Men vi gick runt där & åt på resturang, jag tog pasta karbonara, mormor omelett, mamma kyckling med cashewenötter (stavning?), pappa stark kyckling grejjs. Det var jättegott. :)

Men sen gick vi på massage vi 4. Jag skulle göra 2 flätor i mitt hår, men jag är så håröm och dom drog jättejättehårt så jag bad dom att sluta. :P Men jag fick en klubba medans jag satt i sköna fotöljen och vänta på att mamma skulle fixa klart sina naglar + få massage, mormor skulle få massage på benen, armarna, händerna, axlarna & nacken, och pappa sin fotmassage. Det tog ett tag och jag asgarva åt ingenting. Det var för jag var så trött. hhahahaha. om som masserade skrattade också. :P dom var supersnälla mot oss! dom är så snälla där!!

-
Men nu är jag sjuuuuuuuuuuuuukt trött och vill sovasovasova. och jag måste skriva i min dagbok för att sen läsa upp den för klassen. buuhuuu. ;( det är boooring att göra det på semestrar. Jag har inte skrivit sen den 4.. ^^ men skriver allt imorgon.

Ska sova nu, klockan är halv 11 här. Så pusspuss ha en bra kväll för er och natt för mig. thhaha. :P

I <3 my nails ;D

Skrevs den 2011-01-05 klockan 16:13:52 i ♥ Allmänt
Hej!

Jag <3 mina naglar för att nyss var vi i en salong, mamma & pappa fick massage & jag fixa mina fingernaglar & tånaglar, dom är vita i bakrunden med röda blommor på. liiite svårt att förklara + att jag inte hittar min mobil att ta kort på naglarna så det kommer imorgon. KAJ? :)

Men jag kunde tyvärr inte blogga imorse för vi skulle direkt äta frukost och sen gå till havet. Vi var där idag. Det var skönt i vattnet & det var klarblått och len sand! Men mormor var kvar på sitt rum för hon orkade inte gå dit. Det är ca. 500 m dit, eller mer. och hon är liksom 85 år. ^^ så ah, hon stanna kvar!

Men vi var där till 2 ungefär, så gick vi hem igen till mohmoh, och då åt vid mat. (: Seeeen så åkte mamma & pappa till ett annat ställe & shoppa o kolla. men jag stanna hemma med mormor, och vi löste korsord och prata lite, vi spela också kort.

När mamma & pappa kom hem hade dom köpt lite till mig. Det var en Ed Hardy tjocktröja & tights med det märket!

Ojuste, idag på stranden gick jag & pappa en runda i  närheten och kolla. Jag köpte ett Ed Hardy linne med glittersaker på, den var röd. Och en ny bikini, Den var vit med märket BILLABONG. Meeen problemet var att glitterstenarna föll av, ganska många.. så jag ska gå dit imorgon och försöka byta den till en utan glitter på!

Jag kan tyvärr inte ta bild på mina saker just nu för på denna dator är det ingen webbkamera att ta bilder med. -.- och glömde sladden till kameran. Menmen.. lägger upp alla bilder när jag kommer hem (17) somsagt.

Men just nu så kollar vi lite på tv och så.. ska kolla lite grejjer på fejjan och sen läsa min bok (Y) <3 :P


Meeeen vi ses imorgon.


Puss ha en bra dag för er, för mig är den 10 typ. <3

ny väska + solhatt & ett litet gulligt hårspänne ! ;)

Skrevs den 2011-01-04 klockan 15:34:06 i ♥ Allmänt
Hej bloggen! hur har ni det i kylan? ;)

Själv i värmen har jag det braaaa!
idag har vi varit i poolen och badat. :) vi har bytt hotellrum till ett bättre & skönare område!
Vi har ändå badat mycket & sola. har fått lite färg ändå redan. :) jag ska bli brruuuunast ! ;)

Till lunch åt jag en sandwitch med ost & skinka o pomfrites. Sååå gott! :D vi åt vid poolen där nära. Vi tog också bilder men jag glömde uppladdningssladden till kameran (!?) så jag lägger upp alla bilder när jag kommer hem! :D

Men i allafall, på kvällen gick jag, mamma, pappa & mormor eller vi åkte tucktuck till lilla "staden" och gick runt o kolla. Vi sätte oss på en resturang och jag var INTE hungrig. Men det var dom andra. Så mamma tog lite friterade räkor med sås att doppa i, pappa tog en "ton kakai" det är sjuuuukt gott! Och mormor tog en tomatsoppa. O jag tog innnget. :P jag va ju iiiinte hungrig som sagt.

Medans vi vänta på maten gick jag och mamma en runda & kolla på sakerna. För mormor orkar ju inte gå runt bland alla människor när hon är 85 år!

Men jag hittade en ADIDAS väska i rosa. :) den kostar 600 hemma. Men vi betala 500 bath (100 kr) Det var väll braaaa? ;)) och ett gulligt blomhårspänne som var rosa & fint. Det kosta 20 bath (2 kr) hahha. bra. ;)
OOOOOch innan vi badade i poolen idag gick jag och mamma en runda här i närheten för att kolla efter en bikini till mami och mig. men vi hittade ingen till mig, men till mamma. jag hitta en rosa solhatt, jättesöt. det är bruna pärlot o så på den. kan visa på bild när jag kommer hem. :)


Men nu sitter jag här och är jättetrött. Klockan är halv 10. Jag kommer nog sova gott inatt!
Vi kollar på skidor på TV och äter lite chips. ska snart läsa min bok och sen sova. Vi ska  upp 8 imorgon och äta frulle.

men nu ooooorkar jag inte blogga mera! ingen orkar läsa, i think. thehehe. Meniallafaaaall. ska göra nått annat nu och va sociaaal ! pusshej. <3

godmorgon ;)

Skrevs den 2011-01-04 klockan 01:45:05 i ♥ Allmänt
Godmorgon alla!

Jag vaknade klockan 4 av att några thailändska tjejer prata eller typ skreek. ;s mamma gick upp & sa till dom.. :p då blev det tyst på dom.. men då börjar tuppar kuckla.. :P så jag kunde inte somna på en timme, så somna jag till lite snabbt & vakna igen.. så jag sov inte så jättejättebra från 4. men jag sov ju hela dagen igår (3jan) och sen somna jag här klockan 8. så jag har sovit mer än 15 timmar sammanlagt!

Men just nu är klockan lite över halv åtta och jag dricker jättegod ananasjuice. Mamma & pappa är uppe och gör kaffe. Jag ligger här vid datorn och bloggar som sagt (!)

Det första jag gjorde när jag vakna var att gå upp ut på balkongen och andades in den härliga luften och värmen. Jättefin utsikt och fint väder. Det var en härlig start på dagen!

Klockan är typ 2 för er hemma i sverige men här 8. Det är 6 timmars skillnad som sagt. :)

När klockan är typ 9 ska vi knacka på hos mormor och gå ner och äta frukost. Muumsigt!

Men nu ska jag gå ut på balkongen till mami & papi och dricka upp min ananasjuice och njuta av livet!

HÖR AV MIG IKVÄLL.
puuuusssssss.<3

nu är jag i thailand! ;D

Skrevs den 2011-01-03 klockan 13:54:25 i ♥ Allmänt
jaaaa.. vi åkte klockan 12 på dan från stockholm, vi kom fram vid 11 i svensk tid och 5 i thailändsk tid, asså 5 på morgonen.. När vi skulle åka buss till hotellet så hade dom gjort fel typ så vi fick inte åka buss (!??) så vi fick ta en taxi.. 84 åriga mormor och lilla jag... :s men vi kom fram.. det är ju en helt annan miljö & så.. hundar som springer runt på gator och människor.. ;o

men när vi kom fram till hotellet så aa.. sängen var skithård men det gör inget. Vi ska ändå byta rum för massa grejer var fel just här.. men dit vi ska byta till är mycket finare och bättre så det är ju bra! det är nära poolerna o så..


men nu sitter jag här och mår lite illa efter denna dag.. idag har jag soovit hela dagen. ;s men skönt! jag var jättejättetrött och mådde inge bra.. först var jag ju hemma i 15 minus. och nu typ 40+ haha. kanske inte såå mycket men väldigt varmt !


-
jag ska sova så tidigt som möjligt så jag blir pigg & gla' imorgon och mår bra. Så jag får lägga mig snart. vi ska upp 8-9 imorgon och äta frulle.
Men ah, har inte tagit så mycket bilder, jag ska ta imorgon när jag är vid poolen å så. för idag har jag bara sovit och typ varit sjuk & haft ont i halsen pgr av fläkten på planet.

-
menmen nu ska jag gå då och prata lite med mami & papi. JAG SAKNAR MIMMI REDAN SÅ  BRUTALT MYCKET ATT JAG NÄSTAN BÖRJAR GRÅTA ;( men hon har det bra med farmor och mår bra, det är det viktigaste!

-
puss ha det bra för det kommer jag ha. hoppas ni bara inte förfryser bara ;)

gonatt!!

Skrevs den 2011-01-02 klockan 00:31:44 i ♥ Allmänt
nu ska jag sova, ska upp 7.45 imorgon.. ska ju åka till thiland. så hör av mig när jag är där.. morfar skulle fyllt 80 år idag om han levde (2jan)
men pussohej

farmor är häär. ;DD

Skrevs den 2011-01-01 klockan 22:06:33 i ♥ Allmänt
Jaaaaoo, jag har hjälpt henne med hennes nya dator att skapa skype så vi kan hålla kontakten när jag är i thailand, för hon passar ju min hund o så.. jag har också hjälpt henne att skaffa facebook, haha. ;) och så har vi ätit världens mumsigaste scones med marmelad på.. såååå gott. :D
bild från idag. <3

§

Skrevs den 2011-01-01 klockan 18:11:01 i ♥ Allmänt

THAILAND IMORGON 12.00, INGEN BRA UPPDATERING PÅ 2 VECKOR!

Skrevs den 2011-01-01 klockan 18:01:22 i ♥ Allmänt
Jaaa. jag kommer inte ha bästa uppdateringen då, men det hoppas jag att ni förstår ! jag kan inte blogga hela tiden, jag måste ju njuuuta av resan! <3
--
men ska försöka blogga varje dag på kvällen när jag har tid o berätta, men då måste ni kolla mer och så annars gör jag inte det!! <3
men så ni vet. ingenbrauppdatering. ;)

Nyyy header. <3

Skrevs den 2011-01-01 klockan 17:58:49 i ♥ Allmänt
Jaa. jag älskar den! :D
--
bilden blev lite liten men och? det spelar ju ingen roll, eller vad tycker ni ? <3 :)
--
kommentera mera. :cool:

dålig statistik.. :(

Skrevs den 2011-01-01 klockan 16:01:44 i ♥ Allmänt
jaaa... den suuuger, sen jag bytte blogg har den bara sjuuunkigt ! om inte jag får mer kommentarer eller tittare så slutar jag blogga för det är inge roligt då.. :( snälla göör nått! ;(

2011!!

Skrevs den 2011-01-01 klockan 12:40:23 i ♥ Allmänt
första bilden vi tog med den.. det var innan vi gick & innan fixningen. :P
uusch bjuuder!
mami o papi §
'denise <3
nu har vi kommit till Therese. :P
liteeee av fyrverkerierna ;D
therese och hennes katt. (:
kaatten
söööt
söt cheeey <3
usch..
oxfilé, det var vår varmrätt. :D såå gott var det. <3
hahahaha uuusch på miiig, jag var nära på att sätta ruta på mitt ansikte.. :c men jag är snäll nu!!
våran efterätt asså,hallonkaka med jordgubbar & grädde. :D :P
haha snygg hatt. :P
hej
bjuuder
haha jag lekte lite med katte, asså med pinnen, och katten älskar det ! :P
--
NU ÄR VI UTE:
jag, therese och hennes mamma. :D jag blundade nästan dock..
Michelle + Therese = bästavänner föralltid ! <3
skååååååååååååååååååååååååååååååål för 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------
skiitt detdär tog suuuperlång tid. :S , dock hade jag måånga bilder till, gustav var med på måånga bilder också men jag visste inte om jag fick visa ditt ansikte! därför!!
--
men nu ska jag berätta om nyår!
Först så kom vi dit , jag kom dit 6 typ. och dom andra halv 7.. och ah, när jag kom dit så tog vi lite bilder, och gustav visade youtube klipp.. vi spela roliga spel på datorn jag,therese & gustav. Så höll vi på med katterna tills vi skulle äta för rätt, och det var hummer. det var faktiskt gott även fast jag inte är stört förtjust i kräftdjur.. men det var gott!
Så lyssna vi på hög musik, sjöng, spela, va lite med katterna, tog kort, jaa.. mycket till. til varmrätt var det ju oxfilé med potatis. det var gottigott. Efterätten var den där hallonkakan. :D
jaa.. så gjorde vi myycket och hade jättemysigt & kul !
sen så klockan halv 12 gick vi ut och börja smälla några raketer för vi skulle kunna koncentrera oss på våra och dom andras sen. men dom var stoooora ! vi hade värsta stora, för therese familj hade köpt bombgrejjs, och det ar jättemycket raketer som flög upp och det ar jättestora och häftiga!! annars var det ganska mycket andra som var vackra o fina. :D :)
--
men det var lyckat och jag är nöjd!, men nu måste jag packa o så.. farmor kommer sen och sover över, för hon ska ju passa mimmi i 2 veckor imorgon när jag åker 12 på dan.. och då har jag dålig uppdatering bara satt ni vet! men ah, annars ska vi nog inte göra nått annat än att packa, och prata med farmor vad som behövs göras osv..
puss. <3

GRÅTT NYTT HÅR

Skrevs den 2011-01-01 klockan 00:48:35 i ♥ Allmänt
haha nej skoja..:P men GOTT NYTT ÅR!! det är 2011 !! :DDDDD bääst ! :D imorgon kommer sjukt många bilder. ;) kommer lägga upp dom imorgon när jag har tid.. ska ju packa jättemycket också inför thailand.. <3 :P
---
men nu måste jag dra.. bara ett snabbt nattinlägg.. det har varit mysigt idag iaf. :P
pusssssss. <3