CONVERSE

Skrevs den 2011-06-29 klockan 09:47:21 i ♥ Shopping §
Vilken äger inte ett par converse? Det är nog ett antal få. Själv har jag hur många som helst, och jag tröttnar aldrig!
Converse skorna passar ju till nästan vad som helst, det är tuffa,snygga,stilrena,och oehört bekväma. Kostar runt 700-900 kronnor. Vad har ni för slags converse?
Kram Julia.
http://www.nyheter24/nextinfashion.se/fashionbyjulia
Nu vet jag inte riktigt vilken kategori jag ska lägga detta inlägg på, så jag la det på shopping sedan får michelle ändra det till den rätta om det är fel.

Nu hoppas vi på att hennes pappa blir bra igen och en fortsatt superbra resa!
XOXO

Mååååste bara säga .. !

Skrevs den 2011-06-28 klockan 17:55:06 i ♥ mitt bästa liv <§

JAG SÅG JESUSTANTEN PÅ STAN FÖR TYP EN MÅNAD SEN MEN GLÖMDE ATT SÄGA DEEE !
feeeett cooolt, säger vi. :')


Om ni typ undrar vem de är så är de en känd tant från youtube som är lite psykisk störd men rolig.. hon jagar typ alla hahaha ;p

Men jao ville bara säga de
puss
/ Eran Micha <3


Direkt från Turkiet!

Skrevs den 2011-06-28 klockan 17:43:04 i ♥ mitt bästa liv <§

Halloj!
Nu sitter jag här typ vid reseptionen för eran skull för att berätta hur vi har de! VI har de bra men inte pappa. Igår när vi kom fram vid typ 2 på dagen så mådde pappa skit! Han hade ont i huvet, mådda illa och kallsvettades på bussen och sen hade han typ 40 graders feber MINST ! så då så la han sig och sov på rummet men kunde inte sova, jag och mamma gick iallafall runt och kollade på hotellet hur de såg ut!
Iallafall.. Hotellet är jättefint, verkligen! Alla bor typ i vanliga hotell-lägenheter här förutom några (asså vi) så vi fick ett jättefint lite hus nära stranden och poolerna! Ett brunt litet trähus typ med jättefint rum och fint badrum och terass! Vi trivs väldigt bra här! Utanför vårat hus vid ingången finns de getar! HAHAHA de luktar skitget! Nivet hur getar luktar och kanske vet hur getost smakar. Så asså som getost smakar luktar de .. usch fy bängan de luktar jätteskit ! HAHAA aja .
Nu undrar ni säkert va som hände med pappa sen senare på kvällen. Han var så sjuk så vi ringde doktorn så dom kom och då undersökte dom honom inne på hans "sjukhuskontor" på hotellet. Han var tvungen att åka in till sjukhuset 10 min bort, eller " HOSBITAL" som dom här säger hihih. Men jao då kom den turkiska ambulasen och hämtade honom, men de va mörkt ute då och jag kunde inte åka den för jag är åksjuk och skulle må illa då så jag och mamma stannade. på kvällen då när pappa åkte iväg så gick vi till stranden där dom hade lite uppträdanden vi kollade på! Menmen så har vi nu vet ni lite mer!
Pappa hörde iallafall avsig på kvällen och sa att dom ville ha kvar honom där en natt för ja .. så han stannade där över natten. idag så har jag och mamma hälsat på pappa på sjukan och sen har vi badat lite o solat i typ 1 timmee eller mer , JAG SOMNADE I SOLEN HAHA ! fått jättemycket färg redan!!!
Men jao idag mår pappa mycket bättre ! han har inte feber längre, han är bara matt. men han måste ändå stanna där en natt till. SUCK. Men han kommer imorgon! :)
Nu ska jag och mamma typ gå tillbaks till hotellrummet och byta om sen ska vi nog snart äta middag! Men julia har skrivit ett inlägg här i bloggen de är ju bra! :) Men kommer nog inte blogga mer idag men vi hörs nog kanske nån gång i veckan eller nått!
Puss på er och hoppas n också har de bra!!! <333333


GÄSTBLOGGAR!

Skrevs den 2011-06-27 klockan 09:36:51 i ♥ mitt bästa liv <§
Hejhej! Mitt namn är Julia Nilsson. Jag är Michelles kompis, och hon åker till turkiet idag, TREVLIG RESA MICHELLE!
I varje fall så har jag lovat henne att blogga varje dag, ser ni fram emot det? Jag älskar mode, jag bloggar själv.
Kolla in här: http://www.nextinfashion.se/fashionbyjulia

Sååååå, jag tänkte då blogga, men för att veta vem jag är så tänkte jag i detta inlägg presentera mig genom en bild också.
Here i am!

Michelle hade gjort ett sådant fint inlägg om mig, puss på dig världens bästa tjej! fast inte med världens finaste bilder, hhaaa puss.



Tidinställt - Nuuu går planet !

Skrevs den 2011-06-27 klockan 09:30:00 i ♥ mitt bästa liv <§
Tjena babes! ;)
Nu sitter jag på planet påväg upp i luuuften! Så jaooo ni får hare så bra så tar julia över bloggningen en vecka, + kanske bloggar där också bara kanske, men om allting står rätt till så bloggar julia här ! :)
Hoppas jag kommer fram och att jag inte kraschar, då syns vi ju inte mera.
haha men vi kommer nog garanterat fram till värmen!
* - VAR VÄNLIG SPÄNN FAST SÄKERHETSBÄLTET *
Wiiie ! ( Kommer sakna mimmi söten)
PUSS HA DE BRA I SWEDEN MEDANS JAG HAR DE BÄÄÄTTRE I TÖRKLAND ;)

Sista inlägget för mig dårå!

Skrevs den 2011-06-26 klockan 23:10:24 i ♥ mitt bästa liv <§
Jaaaaao ! Imorgon tar Julia över! :)
Ha de bra älskade läsare så hörs vi snart. (börjar redan pirra i magen för resan hhihih)
Men snart sticker jag till arlanda senare typ ah men först ska jag sova lite ! Kommer komma massa bilder till bloggen sen också! :)
Men puss och godnatt och ha de bra så hörs vi om en vecka när jag är hemma eller i där om jag har lust att slänga in ett inlägg! men jao vi hörs !
PUss älskar er!

Grejsimojsgrejs

Skrevs den 2011-06-26 klockan 22:11:28 i ♥ mitt bästa liv <§
bil/moppe
smeknamn/
ditt vanliga namn
bästavän/
pojkvän
guld/silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/fondaution
handboll/fotboll
sjunga/
dansa
singel/
pojkvän
shoppa/myskväll med killen♥
Godis
/ chips
Tälta / husvagn 
Katt /
hund
Tatuering
/ piercing  ( beror på var? )
Bok /
tidning
Täcke / kudde
Thailand /
hollywood
Shoppa
blogga

Kommer sakna dej :'(

Skrevs den 2011-06-26 klockan 18:45:13 i ♥ mitt bästa liv <§
Kommer bli svårt att lämna en sån underbar hund som du är! Du är verkligen bäst, Mimmi. du betyder jättejättemycket för mig och jag kommer verkligen sakna dig när du är borta. :'( Men jag vet ju att du kommer ha de bra här med farmor men de är svårt. När jag ser dina oroliga, stora, svarta, förvirrade ögon så ser man på dej att du är orolig och förvirrad varför jag håller på att packa för fullt.. Du fattar inte vad som händer . :/
Men jag är ändå bara borta i en vecka, men ändå. Känns som en evighet. men som tur är så är de bara jobbigt i början sen så har man ju så kul där men kommer ändå tänka på dej varje dag, hela tiden!
ÄLSKAR DIG!

L a k r i t s g i r l

Skrevs den 2011-06-26 klockan 17:48:38 i ♥ mitt bästa liv <§
Sitter och äter Lakritspuck och en turkisk peber karamell.
L a k r i t s  g i r l

Whatcha Got - Dessie

Skrevs den 2011-06-26 klockan 16:12:25 i ♥ Musik + videoklipp!
HISS/DISS ?
Själv tycker jag den är OK, Inte världens bästa låt men den funkar att lyssna på. Början är bäst när hon säger dom där "ORDEN" haha.
Men tycker ni om den? Lite kul att veta vad mina läsare tycker! :')

Skit ocksåååå! :/

Skrevs den 2011-06-26 klockan 16:03:05 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej.
Nu har mamma typ blivit sjuk. Hon har migrän och huvudvärk, hoppas de verkligen går över nu när vi åker inatt! :/
Menmen, jag har varit en snabbis i arninge med pappa för att kolla efter en bok till pappa han kan ha på resan, och så hittade vi en pysselgrejbok med nånting haha! Men den verkar jätterolig xd
-
Nu sitter jag iallafall och kollar på TV och slappar lite. Ska packa som en crazygirl snart också. har varit så slö så orkade inte börja packa xd så måste göra de snart!
MEN JAG ORKAR INTE BLOGGA JUST NU SÅ ..
just nu . inte så vackert nej.
HEJDÅ PUSS PÅER ! :)

You're beutiful

Skrevs den 2011-06-26 klockan 12:33:14 i ♥ mitt bästa liv <§
Tell a girl she's beautiful and she'll belive it for a moment. Tell a girl she's worthless, & she will belive it for the rest of her life.


Statestiken SUUUUUGER .

Skrevs den 2011-06-26 klockan 12:32:36 i ♥ mitt bästa liv <§
-.-

P, pa, pac, pack, packa, packar

Skrevs den 2011-06-26 klockan 12:31:21 i ♥ mitt bästa liv <§
Hallåja. :D
Jag vaknade vid 10 av att Gabbi ringde på TELEFONEN och vi pratade i typ 30 minuter, de va så längesen vi pratade (haha en vecka sen) Men ändåååå. Hon skulle vara med Märta så de gick inte att va med varann idag. :'(
Men äsch. Ska ändå packa massa och duscha och så .
Saker jag ska göra nu:
Duscha
♥ Göra i ordning mig
♥ Packa lite
♥ Hitta på någonting? 
-
Ah typ de ;P Men nu ska jag sätta igång så och inte bara sitta o slappaaa vid TV:n i soffan och så. SLÖFOCK
Men jao.. vi hörs lite senare dårå ..
PUUUSSSSSSS

Polka

Skrevs den 2011-06-25 klockan 18:29:16 i ♥ mitt bästa liv <§
Sitter och äter polkaklubba och ska typ gå ut med hunden snart en promenad sen ska jag rensa ut garderoben och förbreda för packningen och så för imorgon, sen drar jag ju på måndag.
puss

Finaste Julia ska gästblogga här!

Skrevs den 2011-06-25 klockan 16:55:56 i ♥ mitt bästa liv <§
Fina JULIA ska gästblogga här nu på måndag i en vecka!
http://nyheter24.se/nextinfashion/fashionbyjulia/
O jag kanske kan slänga in ett inlägg lite då och då på resan också, vi får se hur de blir men hon kommer blogga här så ni vet de! :) VÄRLDENS SÖTASTE TJEJ <3

Hallådär ;D

Skrevs den 2011-06-25 klockan 16:50:52 i ♥ mitt bästa liv <§
Hallåååja :'D
Idag har jag haft en B00RING dag faktiskt. Jag vaknade vid halv 12, då kollade jag på film som slutade typ 1 eller när de var. Då hjälpte jag mamma att para ihop typ 1000000000000000 milljarders strumpor, för pengar ;) såklart jag gjorde de då! Känade 40 kronor på 40 par. De va rätt bra + att mamam har lånat mig 220 kronor + 40 (som jag käna) DE FÅR NI RÄKNA UT SJÄLVA HIHIHI. Men ja. Vi höll på typ en timme och sortera, jobbigtvärre.
Efter de så .. gjorde jag NADA en stund. Sen så cyklade jag och mamma ner till affären för att köpa lite lunch. Vi åt ingen sill igår så därför köpte vi de idag och ska äta idag istället. Köpte också lite annat som man oftast behöver. Vi måste ta slut på dom färska sakerna nu innan vi far iväg nivet ! ;P
Men när vi kom hem så gick vi över till grannen och såg om de fanns några färska jordgubbar där ute på trädgården i plantorna o JA DE FANNS DE ! (dom är bortresta och dom sa att vi får ta där innan dom ruttnar) Så ja vi tog dom och de va gryyymt gott! Världens godaste jordgubbar typ! :D
O nu sitter jag här och bloggar i min säng och lyssnar på musik. Mamma och pappa har redan ätit för typ 40 minuter sen men jag va inte hungrig då. Nu börjar jag bli de så jag ska ut och ta en liten portion hihi :)
Va tycker ni om min nya header och färg på bloggen? :) Den blev rätt bra väl? Kommentera vad ni tyckeeeer !
ska iallafall få en av Mindy  snart wie :)<3
PUUUUUSS

F R O Z E N

Skrevs den 2011-06-24 klockan 22:33:41 i ♥ mitt bästa liv <§
Nu har jag precis kollat på denna film .. Den var riktigt äcklig. Jobbig asså usch .. :'/
Nu sitter jag här proppmätt och typ är helt iskall.. haha men ja ni ser ju på trailern.
Men ska sätta mig i soffan och värma mig lite nu hhöhöhö.
Puss..

Glad sommar älskisar :')♥

Skrevs den 2011-06-24 klockan 20:12:56 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej på er finaste! :)
Haft en bra midsommardag?
De har jag haft, jag vaknade vid 10 och gick upp och åt frukost med föräldrarna desmond ute i solen med massa goda frukostgrejer men jag var inte hungrig .. höhö .. så jag tog typ inget nästan. ;P Men sen så fixade vi oss sommarfina, vi hade egentligen inga midsommarplaner iår som vi brukar, vi brukar ha med grannarna ( THERESE) Men dom är på Mallorca så då kanske de är lite svårt att vara med varann va ;) .. så de va lite synd. Vi har alltid firat med dom, men de blev inte så i år. Menmen. Så vi liksom hade inga planer så imorse besämde vi oss att vi skulle bege oss till Grinda! Vi åkte först till Vaxholm för att ta båten till grinda som tar en halvtimme. När vi var framme vid typ 1-2 (jag vet väl inte?) Så gick vi en bit bort till typ " Östra grinda" där dom hade midsommarfirande!
Där så dansade vi kring midsommarstången med dom klassiska sångerna HAHA.
Sen så åt vi sjukt, grymt god lunch på en av resturangerna där på Grinda. De va proppfullt typ överallt så .. vi fick vänta i över en timme på bord ledigt och så. Men vi fick de tillslut hihi.
Men både jag, mamma och pappa beställde fiskburgare till lunch! Den var faktiskt ovanligt god! De va sånhär pomesfrites till också så de blir extra gott! Man blev PROPPMÄTT.
Men efter maten blev vi jättesupertrötta (nått trötthets-piller i maten eller? :O)
Nejmen som tur var så hade vi med oss en handduk så vi kunde lägga den på gräsmattan så vi somnade faktiskt. haha skumt men ändå.
Båten ifrån grinda till vaxholm gick klockan 17.30. På båten köpte mamma och pappa kaffe och varsin fikagrej. (såååå typiskt föräldrar.. kaffe, kaffe, kaffe, kaffe och kaffe) Och lilla jag köpte en bulle och en 7-up! Mums!
Jao så när vi kom till vaxholm åkte vi hem med vår bil jao.
Några bilder från dagen jao:
Jävlash (var tvuuungen att lägga upp denhär) Mimmi är lite morgontrött men ändå sjukt söt. ELLERHUUUR? :)
SÅÅ SER MITT HÅR UT. Okej de är INTE blont. Men som de va förut va mycke mörkare. Så nu där uppe ser man lite slingor och så. De blir mycket ljusare i solen också sen när jag ska till turkiet.
(På bilden ser man båten i bakgrunden när den kom hihihih)


Jag och papsen på båten :)
Maaaten!
HaHAHA jag i pappsens solbrillor ;)
HAHA. När vi väntade på båten hem. ( O jag tar bort en typ fluga i ansiktet) xddd hahaha
--
Jao de va nog nästan alla bilder i think! ;)
Men nu ska jag ut och kolla på film med mina föräldrar en stund, men vi hörs nog imorgon eller ikväll om ni har tur!
KOMMENTERA MEEEEEEEEEEEERA, TACK :) <3
Puuuuusss

What are worlds..

Skrevs den 2011-06-23 klockan 23:36:43 i ♥ Musik + videoklipp!

HAHAHAHhAHA!

Skrevs den 2011-06-23 klockan 23:22:52 i ♥ mitt bästa liv <§
test bara öhhööhhö ö
häsdfögjgdslö,ljkfjdsmsm -
älskar er

Vilken header är snyggast ?

Skrevs den 2011-06-23 klockan 21:22:10 i ♥ mitt bästa liv <§
Den gjorde jag igår när jag precis lärt mig göra OK header's i gimp !
Vilken är snyggast? :'o
KRAM!

Hejdå BRUNETT - Hej BLOND

Skrevs den 2011-06-23 klockan 19:17:48 i ♥ mitt bästa liv <§
Nu ska jag typ bli blooond ! Inte jättemycket skillnad, men har köpt blondspray så nu har jag precis tvättat håret och nu ska jag spraya på lite blondspray så ser man nog lite blond. Eller så kanske dee blir fel och blir grööönt eller typ platina eller nått. Vill fortfarande va liiite brunett .. hhihihi men önska mig lycka till!
PUSS!

Så att alla vet..

Skrevs den 2011-06-23 klockan 16:31:39 i ♥ mitt bästa liv <§
Jag ska till turkiet nu på MÅNDAG!
Dååå kommer jag vara borta i EN VECKA! Så då kommer jag INTE KUNNA BLOGGA EN VECKA!
HAhah. så.. jag undrar om de är någon som vill gästblogga här som får blogga hur mycket dom vill i en vecka när jag är borta? :') skulle va jättesnällt och kul!
Så om DU vill gästblogga här så kan du antingen
1. mejla : [email protected]
2. Eller skriva på fb
3. Eller skriva kommentar HÄR på bloggen!
-
Såå snälla. De skulle va snällt på måndag den 27 till typ den 3:dje på måndagen! SNällasnälla!
Så hör av dig om du vill de ! :'DDDD

Jag har lärt mig att rita i GIMP!

Skrevs den 2011-06-23 klockan 16:11:44 i ♥ mitt bästa liv <§
Hello! Vet att jag håller på att ta en bloggpaus men kolla, Jag har lärt mig göra EGNA header's i gimp nu ! :) Har provat mig fram på google och sökt o så för att lära mig med texter och ladda ner glitterpenslar och massa annat! Gjorde en ny header som jag tycker blev rätt bra, asså den jag har nu (den lila typ) ! :'D Va tycker niii ?
---------------------------
Nu ska jag iallafall åka till Tebban en snabbis med mamma för att hon ska hämta ut sin mobil som var trasig förut men som är lagad! Har haft iallafall en urtråkig dag! Typ tråkigt i flera dag nu eftersom jag var magsjuk å så. SKITJOBBIGT! Imorgon är de midsommar o allt och liksom.. kolla ut ? USCHUSCH.
Men nu måste jag draaaa så ..
jao, MEEE kommentera va ni tycker om den nya headern o så !
Puss

INGEN BLOGGLUST .

Skrevs den 2011-06-22 klockan 22:15:41 i ♥ mitt bästa liv <§
yp bloggpaus ett tag nu . bjuder på några bilder .
Coola vi är, jag vet ! :'D

AHAHAHAHHA ett tag sen . BJUUDER PÅ DEN + för att jag driver lite också höhöhö.
Loveu <3
Ja de va några bilder. men vi hörs .. om ett tag eller snart iallafall. JAGVET ATT JAG SUGER, men asså de blir lite så nu med pauser lite hejvilt hahah nej men ofta o så .. men måste bli så!
Puss & Kram

Har lite tråkigt - Taget från Wlmas.blogg.se

Skrevs den 2011-06-22 klockan 12:20:22 i ♥ mitt bästa liv <§
namn - Michelle Desmond
hemstad - Sverige, Stockholm, Täby
högerhänt/vänsterhänt – högerhänt

värsta ovanor: Biter på naglarna .. :'/
Stjärntecken: Skorpion
skostorlek - 38-39
är dina föräldrar skilda - Nej.
skor idag - converse, typ? eller balerinaskor höhöhö
svagheter - Alla har svagheter.
rädslor - Lite mörkrädd ibland?
mål för året - Vet ej.
mest använda fras på msn - Öh? typ HEJE <33
det första du tänker på när du vaknar - Olika.
bästa kännetecken - Vet ej ?


FAVORIT

färg - Rosa
mat - Tacos ,  grillad mat
sport – Dans & Gym
djur - Hund
glass - Lakrits? :)
affär - Gina och H&M typ :)
sallad – PastaSallad.
skådespelare -Vet inte, gillar många tror jag ?
låt - MÅNGA ! :D ♥
nummer - 14 och 21
årstid - Sommar.
parfym – DKNY


VÄNNER OCH LIVET

vad vill du bli när du blir stor - Hmm venne riktigt ööhöhöhöhöhö
vem av dina vänner är mest lik dig – Gabbi, typ :) ( NT UTSEENDET )
vem är mest högljudd - Hmm, vet faktiskt inte.

vem får dig mest att skratta - Linnea & Gabbi
vem har du känt längst – Therese !

vem är blygast - Vet ej.
när grät du som mest - Vet ej.
bästa känslan - Lycka ! :D ♥
värsta känslan – Ensamhet eller Ledsenhet ?
vart vill du bo i framtiden - LYXHUS MED UTSIKT ÖVER HAVET IIHHIHIHIHI
om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara – Massamassamassa!
hur länge tror du att du kommer leva - Tills jag dör.


HAR DU NÅNSIN

varit kär – a.

blivit dissad – Yes.
rymt hemifrån - Nope.
sovit utomhus - jao
gråtit i skolan - ah
spytt i skolan - typ
velat bli modell - ah..
gjort något dumt som du skrattar åt idag - haha, yes :D ♥

sett en död människa – Nej.

använt droger - JA OFC   - men eh neeej ? hhhaha såklart jag inte gjort !
ätit sushi - Yes, jävligt gott ! :D ♥
retats - Självklart.

DU

svär - Ja de gör väl typ alla .. förutom dom som iiinte svär .. xd
sjunger bra - Går i musikklass.. så antar de, typ? fast jag tycker inte de hihihi.
vill gå på högskola/universitet - Kanske det ?
vill gifta dig - de vill jag väl? kanske inte nu men när jag e äldre x'd
tror på dig själv – jarå
kommer överens med dina föräldrar - jarå
gillar åska - Ibland kan det vara mysigt med Åska, så ah 
spelar något instrument - nepsipepsi
sover med gosedjur – näe faktiskt inte x'd
sjunger i duschen - aaah.. ibland


THIS OR THAT

pepsi/cola – cola
mc donald’s/burger king - Mc Donald's 
singel/gruppdate – Vad är en gruppdejt ? Trög människa här
choklad/vanilj - Menar dom glass eller ?
jordgubbar/blåbär – Jordgubbar !
kött/veg. – Kött !
Tv/film - Oftast TV, fast älskar båda hiihihi
gitarr/trummor - Venne
adidas/nike - Adidas
kakor/paj - Båda. fetto.

KAN DU

gå ner i splitt – nästanpästan
skriva med båda händerna - PÅ datorn, ah
Blåsa en bubbla - jaaao med tuggumi ah
rulla din tunga i en cirkel – venne orka prova igihihihihi slö
nudda näsan med tungan - näääe
dansa - ahrå
äta vad du vill utan att oroa dig – njae

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

du nuddade - kommer inte ihåg - är liksom magsjuk så hhehe va ett tag sen x'd
du pratade i telefon med - papi
du msnade med - linnea SOM FÅTT SIN LILLEBROR NU !
du kramade - gabbi eller linnet tror jag , för ett tag sen . MAGSJUK YOU KNOW ..
du skällde på - hahah minns inte xd


SENAST DU

skrattade – ett dygn sen elr mer ..
grät - igår tror jag
filmen du såg - Eva & adam ihhihiih
tuggade tuggummi - ett tag sen
drog ett skämt - ett dygn sen i think
sjöng en sång – venne

VAR ÄR DU?

vad ser man utanför ditt fönster - natur hahahah 
lyssnar du på musik nu – näe
vad har du på dig – nattlinne .. x/

RANDOM

vilket land skulle du vilja besöka - USA
hur många kuddar sover du med - typ 6 styckna hahaha
dricker du mjölk - jeppideppie ! :D ♥
person du hatar mest - Åsom om jag skulle skriva de här? 
vilket är det värsta vädret - Snöstorm & slask typ,
lekte du med barbie som liten – jaaaaooo ! :D ♥

Markerade mina svar med tjock text så att det skulle bli lättare att se vad som är svar och vad som är ''frågor''.

Snälla rösta på min klänning :D

Skrevs den 2011-06-21 klockan 23:57:10 i ♥ mitt bästa liv <§
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

---

Snälla rösta på min klänning! Alla som röstar & kommenterar att du har gjort de får en fet länkning!

Så komigen va snälla o gör de! skulle betyda så sjukt mycket för mig!

PUSS


Vad jobbigt allting är, livet är hårt.

Skrevs den 2011-06-21 klockan 10:45:23 i ♥ mitt bästa liv <§


Mobilinlägg. - Mår SKIT !

Skrevs den 2011-06-20 klockan 20:46:41 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej.. Jag kommer nog inte blogga på några dagar nu tyvärr. Är hemskt ledsen men jag mår skit verkligen! Har fått magsjuka så jag spyr liksom varje timme å så. Nu har jag precis gjort de. Så jag ligger i min säng o bloggar åt er fast jag har ingen blogglust för mår Inge bra! Men jag är riktigt snäll o gör de så ni inte ska vara oroliga. Faaaan va jobbigt de är just nu! Min mage är heltom för har inte ätit nått på hela dagen förutom frukosten. Men är fortfarane proppmätt!!! :( I vintras hade jag vinterkräksjukan, då va de också sjukt jobbigt. De skumma e att när jag hade de i vintras åt föräldrarna korv, och idag gör dom också de när jag har de för andra gången. O när man mår illa o så då luktar de skit äckligt. Men just nu så är jag instängd i mitt rum och ska sova nu - igen. Måste sova bort dethär! De här är verkligen de värsta som finns!! Man får hög feber, man mår jätteilla o spyr varje timme, man måste sova tills man vaknar o spyr.. Typ de. De värsta som finns, typ. Men ja.. Ska somna om nu o hoppas på att de går över snart, för de är så jobbigt. Ha de bra alla ni så hörs vi om jag är frisk, kanske.

Är med linnet + orka inte blogga.

Skrevs den 2011-06-20 klockan 16:53:30 i ♥ mitt bästa liv <§
hejdå hörs senare i livet.

HAHAHAHA

Skrevs den 2011-06-19 klockan 11:22:17 i ♥ mitt bästa liv <§

FETT SÖÖÖT !

Sean Banan's nya låt

Skrevs den 2011-06-19 klockan 10:18:18 i ♥ mitt bästa liv <§
HÄNDER I LUFT.

Vad tycker ni om den låten ?

Godmorgon! :')

Skrevs den 2011-06-19 klockan 10:10:42 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej och godmorgon!
Nu ska jag precis upp och äta frukost. Är ensam hemma för mamma är på springtävning och då är pappa med och kollar på. Iallafall, då startade jag upp datorn som jag aldrig brukar göra på morgonen!
Idag ska jag försöka lösa de med Gabbi och dom andra .. men ska äta frukost nu och sen typ ringa gabbi!
Nyvaken tjej.
Ha en fortsatt braaa morgon! :'D
Puss!

VAR TVUNGEN ATT GÖRA DETTA NU!

Skrevs den 2011-06-18 klockan 23:56:55 i ♥ mitt bästa liv <§
1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igemon din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv hela sms:et
4. Gör likadant på varje fråga
1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Behöver du hämtning?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Srry
3. Vad är de första du skulle säga om en kompis blir påkörd av en buss?
Ok
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Känner du till nya appen Mitt Telia? Via appen kan du se hur mycket du ringt, sms:at och surfat för. Du kan också beställa nya tjänster, ladda kontantkort och mycket annat. Allt du behöver, samlat på ett och samma ställe. Klicka här http://m.telia.se/mitttelia
Med vänliga hälsningar Telia. Nej till sms? Ring 455
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ring 133(Ring +46706133133 från utlandet) Du har 2 nya meddelanden i Mobilsvar. Nr:2 07033780476  Nr:1 087329494
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tills det blir bubbligt.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
E detta Clara seriöst? <3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Heej fruttzie :) tar du tåget eller får du skjus till tibble ? <33333333
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej :) har du slutat?<333333333333
10. Din romantiska replik?
Har brutit armen
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Baaaaaajsiiiiiiiiiii! <33
1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igemon din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv hela sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- jagvet jag visste de redan från igår, helsämst!


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- hej nu ska jag cykla ner till nd


3. Vad är de första du skulle säga om en kompis blir påkörd av en buss?
- Dissare!



4. Vilket sms blev du mest berörd av?
- HAAHA ah lite


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Vet inte om man ser mina skor men .. xd


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ah men kan inte bestämma mig om jag ska ha dom röda conversen eller om jag ska ha några andra skor!! vänta skickar bilder på skorna..!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vad ska du ha på malin o vennis fest?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Ne jag har ridning måste gå upp klockan 9 :((
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Äter kladdkaka, dudå?<3
10. Din romantiska replik?
Nop jag kommer till dig nu ju!<3333 :DDD
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
JAG FÅR SOVA HOS DIIG!!!!!!!! <33333 :D



Godnatt!

Skrevs den 2011-06-18 klockan 23:08:12 i ♥ mitt bästa liv <§
Är sjukt trött och har lite ont i huvet o så !  :/
Vi hörs imorgon, kan bli dålig update ! men aja puss på er.

Dear Mr president

Skrevs den 2011-06-18 klockan 22:09:57 i ♥ Musik + videoklipp!
Hör på texten. Så sjukt stark sång och bara älskar den!
Dear Mr. President
Come take a walk with me
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly

What do you feel when you see all the homeless on the street
Who do you pray for at night before you go to sleep
What do you feel when you look in the mirror
Are you proud

How do you sleep while the rest of us cry
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye
How do you walk with your head held high
Can you even look me in the eye
And tell me why

Dear Mr. President
Were you a lonely boy
Are you a lonely boy
Are you a lonely boy
How can you say
No child is left behind
We're not dumb and we're not blind
They're all sitting in your cells
While you pave the road to hell
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/p/pink/dear_mr_president.html ]
What kind of father would take his own daughter's rights away
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay
I can only imagine what the first lady has to say
You've come a long way from whiskey and cocaine

How do you sleep while the rest of us cry
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye
How do you walk with your head held high
Can you even look me in the eye

Let me tell you bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you bout hard work
Hard work
Hard work
You don't know nothing bout hard work
Hard work
Hard work
Oh

How do you sleep at night
How do you walk with your head held high
Dear Mr. President
You'd never take a walk with me
Would you

Kommentera mera,

Skrevs den 2011-06-18 klockan 21:57:58 i ♥ mitt bästa liv <§
Mycket roligare att blogga då + att de blir mer update då jue ! Så erat val liksom ;)

Från koja till slott.

Skrevs den 2011-06-18 klockan 21:55:19 i ♥ mitt bästa liv <§
HAHA nejmen har städat HELA mitt fina rum. Okej inte HELA, inte garderoben o lådorna.. ;s utan liksom YTAN eller va man ska säga. KBRY jag vet.
Just nu sitter jag vid mitt fina skrivbord i rummet och lyssnar på MIN musik, pappa & mamma spelar hög musik där ute från TV;n, världens dåligaste musiksmak har dom ju! typ medelåldern- musik hahah. nejmen nästan.
JAG HAR MYCKET BÄTTRE MUSIKSMAK, bäst i familjen faktiskt. HAHA. Men mina syrror har också bra musiksmak, likadan som min. KBRY ?
MEn jaoo, nu sitter jag och snackar med gabbi om imorgon vi ska typ vara med varann. :') får se hur vi löser de.
Men nu ska jag fortsätta så vi hööörs !
Puss

Krokodilen Kaj

Skrevs den 2011-06-18 klockan 21:13:30 i ♥ Musik + videoklipp!
Michelle's musiksmak de. Jajamensan.

Fett najsig musik.

Skrevs den 2011-06-18 klockan 21:08:05 i ♥ Musik + videoklipp!
↑ Broke   - Nelly ↑
↑ San Francisco  -  Cascada ↑
↑ Who says    - Selena Gomez ↑
↑ Sun is up  - Inna ↑
↑ Save the world  - Swedish House Mafia ↑
↑ Misery Business (acoustic verision) LIVE -  Paramore ↑            ( Bättre på spotify.)
↑ The Lazy Song - Bruno Mars ↑
↑ Your Song - Ellie Goulding ↑
↑ Danza Kuduro  - Don Omar, Lucenzo ↑

↑ Fest i hela huset  - Basshunter ↑
↑ Lipstick - Jedward ↑

FAAAN va snygg min blogg är, eller?

Skrevs den 2011-06-18 klockan 20:40:01 i ♥ mitt bästa liv <§
ÄLSKAR DEN NU !
Hihihih. Höll på i typ en timme med en annan header för ville ha i rosa, och sen när den va klar skulle jag testa byta bakgrund, då har Issa fixat nått " TRANSPARELT" eller va de nu heter och då så blev de samma färg i bakgrunden som headern! FETT NAJS! Så då har jag kvar den snygga headern med rosa bakgrund och allt ! Fan va jag äääger ;) hahah nej men jao.
Vetinte riktigt varför jag skulle ta nån paus men nu är min blogg ju rätt vaacker så är ju tvungen att börja igen ööhöhöhöh.
Skum min, i knooow?
Jag just nu dårååå .
-
Iallafall, från onsdag har de varit dom bästa dagarna på länge, nejmen typ! Va askul igår med Gabbi, Theo, Adde, Nicke o Figge ! GJorde lite olika saker som aah .. skit samma. ;) Men vi cykla till Tebban också alla vi o åt lunch på donken. SEn cykla jag hem och styret va typ löst ;o ASLÄSKIGT !
Men men , idag var jag i tebban med nisen och kollade lite o så. LUKTADE PÅ PARFYMER OCH EN LUKTADE HESTBAJS! Seriöst. Usch fy farao.
*Denise luktar på parfymen*
Denise: ÅÅÅH fyfan de luktar hest!
*Jag luktar*
Jag: Jaaa, eller nej typ hestbajs, fyfan.
*asg*
Och sen såg typ personalen de, asså vår min när vi luktade på den och sen när vi gick tillbaks till åhlens hade dom typ tagit bort den hahaha.
Men jao, kom hem vid typ 6-7 eller nått o slappa och åt grillmat med THE FAMILY.
Och nu ska jag ut och fortsätta kolla på " KVÄLLEN ÄR DIN " Med  föräldrarna Desmond. ÖHöhöh.
Men bloggar kanske senare ikväll eller nått eller imorgon. Imorgon ska jag typ vara med gabbi och några till eller så skulle jag kolla på mamma som springer 5 km i ett lopp typ tävlingsgrejs som jag lovade. Får se hur de blir å så.
Men vi hörs & ha de bra nu!

HAHAHA älskar mig själv! ;)

Skrevs den 2011-06-18 klockan 19:53:59 i ♥ mitt bästa liv <§
börjar blogga igen, tror jag . hahahaha säger sen för nu måste jag gå ut med hunden.
HAHA puss ! ;))

Nu fortsätter jag bloggpausen, höhö

Skrevs den 2011-06-17 klockan 23:32:54 i ♥ mitt bästa liv <§
´HAHAHAAHHA HEJDÅÅ VI SES NÅN GÅNG IN THE LIIIFE !

Länkbyte !

Skrevs den 2011-06-17 klockan 23:31:42 i ♥ Länkbyten!
Länkbyte med den här fina tjejen.
MINDY!  <3
Klicka HÄR
här
här
här
eller här
ellleeeer hääär
för att komma till hennes braaaiga blogg!
Eller klicka på bilden ghöhöhhöhö ! Hon gör även sjuuuukt snygg gratisdesigner också! Kika in hennes blogg, ni kommer inte ändra er !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag veeet att jag håller på att ta en liten bloggpaus men körde in ett länkbyte för de gick för fina Mindy såå ah !
Om du också vill ha ett länkbyte så är de bara att kommentera! :)

0% blogglust.

Skrevs den 2011-06-17 klockan 19:34:43 i ♥ mitt bästa liv <§
hejdå, orkar inte blogga,
vi ses nån gång i livet
See you sometime in life
Nähdään joskus elämässä
Se dig engang i livet
-
Vi ses nån gång när jag har blogglust och så, för de är sommarlov och ska leva lite livet utanför datorn och inte vara inne på nån låttsasvärld varjedag när de är SOMMAR liksom.. så vi hörs när jag känner för de, och sluta inte läsa min blogg! ;)
Ha de bra så ses vi om ett tag eller snart iallafall för hoppningsvis, höhö.
Älskar er läsare, ni är bäst, glöm inte de ! ha de bra nu, lova dE ! :D


Såååå söt !

Skrevs den 2011-06-16 klockan 21:36:58 i ♥ mitt bästa liv <§
AAAAw , kolla de är Justin Bieber som liiiten !
SÖÖÖT SOM SOCKER!

Köpt ett iPhone 4 fodral nu!

Skrevs den 2011-06-16 klockan 20:29:13 i ♥ mitt bästa liv <§
Galet snyggt glitterfodral!
Vad tycks? :'D
Själv tycker jag de är sjuuuuuuuuuuuuuuuukt snyggt!
kommentera gärna vad ni tycker !
PUSSSS

Vad tycker NIII om den nya designen ?

Skrevs den 2011-06-16 klockan 20:25:02 i ♥ mitt bästa liv <§
Kommentera vad ni tycker! :')

Taaaaaaaack Isabel! ♥

Skrevs den 2011-06-16 klockan 20:20:45 i ♥ mitt bästa liv <§
Designen blev jättesnygg, verkligen! :)
Men i allafall, just nu är jag med Therese och vi har typ studsat studsmatta, för ett tag sen höhöh.
Men jao, idag har jag och typ 10000000000 personer till varit på näsbydal, jag och gabbi cyklade tillsammans dit och träffade Alicia och några andra i hennes klass sm spelade fotboll där förutom typ alicia som kolla på och när vi kom dit så snackade vi bara lite. Men de va helt OK där, dom spelade fotboll hela tiden typ och då satt vi och kolla på hhahh för jag hade ingen lust att spela xd
Men vid 2 eller nått så gick jag, hanna, jossan, linnet, moa, vennis och malin p till täby och gick runt där. Sen efter en timme eller nått så gick dom andra, typ alla utom hanna, då gick jag och åt lunch med Hanna på nån kinaresturang där, de va aaaasgott! Sen gick vi runt mest och kollade massa, sen cyklade jag hem till mitt lilla kråkbo. HAHA skoja men cyklade då hem till lilla mej. Och då gjorde jag inte så mycket .. typ slappa och åt middag, WOK! Så de har varit typ kinamat hela dagen, men de hissas! :')
Sen va jag då med Therese och tog typ pyttenågra bilder för sen dog kameran.. :'/
Men nu är vi hos mig och lyssnar på musik och gör ine så mycket. vi ska göra nånting annat för ska va lite socialare och inte sitta och blogga här för fullt hehehe.
Men jaaaaa..  Ska nog draaa nu ! ..
Imorgon iallafall så ska jag va med Gabbi, Nicke, Adde, figge och Theo hemma hos theo haha. Men bara kanske, inte säkert om de går o så ! Hoppas de ! :')
Men heeiråååå !
Vi just nu . heheh
puss

Design!

Skrevs den 2011-06-16 klockan 19:38:39 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej alla Michelles läsare! Det är jag som har gjort Michelles design. Iallafall ..Klicka här för att komma till min blogg, & hoppas att du blev nöjd, kram!

Godnatt!

Skrevs den 2011-06-16 klockan 00:00:29 i ♥ mitt bästa liv <§
älskar  er!
ses imorgon!
dålig uppdate dååå!

Snygga iPhone fodral!

Skrevs den 2011-06-15 klockan 22:59:30 i ♥ mitt bästa liv <§
1:
---
2:
---
3:
---
4:
---
5:
---
6:
---
Vilket av dom är snyggast tycker DU?
Snälla KOMMENTERA och säg vilken du tycker är snyggast. För vill ha hjälp vilket jag ska köpa!
KOMMENTERA!
(behöver du också snygga fodral till din iphone? Gå in här då vettja så hittar du sidan!
http://www.iphoneskal.se/

Bilder från typ en timme sen!

Skrevs den 2011-06-15 klockan 22:39:54 i ♥ mitt bästa liv <§
Gick på en promenad med mamma och mimmi och tog lite bilder xd
JA, JAG SER SUR UT PÅ BILDEN.
JA de va nog nästaaan alla!
Puss!

Nååågra Bilder.

Skrevs den 2011-06-15 klockan 20:12:59 i ♥ mitt bästa liv <§
NÅN VECKA SEN:
IDAG:
Våran klass uppträder.
jag och linnea idag, snyggt.
De va några från idag!
PUSS!

Ah, fan va gooott !

Skrevs den 2011-06-15 klockan 19:37:52 i ♥ mitt bästa liv <§
↑↑
(för stor bild iknow)
Men jag har precis ätit den där goda saken ↑
↑↑↑↑↑
Vi åkte och köpte den o sen åkte vi hem o åt den. Vi skulle egentigen ut och äta men pappa gjorde illa benet IGEN på tennisen så han har väldigt ont så de blev inte så.
Ikväll ska vi typ bara slappa o kolla på film eller nått.
Imorgon ska jag till nd och möta upp Gabbi, Figge, Theo, Nicke, Adde o typ några killar till jag vet inte hur de blir.
( TROR DE BLIR DOM ;)))  kul kommer de bli iallafall! <3
Hmm sen så ska vi typ spela fotboll lite eller nått sen hitta på ngt att dra till nån eller bara åka nånstans o bara va eheheh xd
Men vi fååååååååååår see ! jag vet typ inget ! FÅR SE HUR DE BLIR ! en sak i taget :)
Men japp nu ska jag öva på en grej så hörs vi lite senare ! LIIITE bilder från avslutningen kommer nog snart också!
PUSS!

SOMMARLOV

Skrevs den 2011-06-15 klockan 17:56:22 i ♥ mitt bästa liv <§
:'D
De har varit avslutning o de är början på mitt lov, då får jag BESTÄMMA vad vi ska äta idag. PIZZA!
Typ 1 år sen eller mer jag åt de, xd HAHA gott !
Men vi ska åka till nån pizzaresturang och köpa de nu sen bara slaaappa ikväll!
Men vi ska dra nuuu .
Just nu .
HÖRS SEN
puss

Jag, Nathalie och Mamma

Skrevs den 2011-06-15 klockan 15:52:28 i ♥ mitt bästa liv <§
Jag, Nathalie och Mamma hon till höger
HAHAHAHA NeJ men de är min mooormor till höger xd
Yngst, äldre, äldst xp

E me linnea och orkar inte blogga.

Skrevs den 2011-06-15 klockan 14:41:00 i ♥ mitt bästa liv <§
hejrå

Förlåtförlåt ber om lite ursäkt.

Skrevs den 2011-06-14 klockan 20:52:06 i ♥ mitt bästa liv <§
Heeej!
Förlåtförlåt för uppdateringen! Men har verkligen inte haft nån blogglust och har inte kunnat blogga heller!
Men idag efter skolan gick jag och gabbi med olivia hem till olivia och hade de kuuul! Vi pratade massa o så
Sen jaaaa.. tog lite webbbilder som blev lite pphaiil  !
Här är nååågra bilder:
Snygga bilder, NOOOOOOT !
HAAHha gabbi ville inte va med på bild.
Aja åkte hem vid halv 8 o åt middag och typ fixa massa för imorgon då de är SKOLAVSLUTNING ! :'DDDD
Hääärligt men kommer sakna alla sjuuukt + att klassen splittras lite. vi ska få en ny klasskompis för Greta snällo ska byta skooola ! )': och då ska vi få en ny tjej till klassen, tänk om hon är jättedum, hon heter typ Louise eller nått.. Vill inte få en dum eller nån som förstör hela 5musik .. :/ + Att figge ska flytta till afrika i typ 2 år och kommer tillbaks i 7;an . kommer sakna honom sjuukt för han är en av mina bästa killkompisar.. :'/ ÅÅH vill inte att han ska åka ! :(((((((( Menmen. de e ju ett helt sommarlov kvar :'D
Ska iallafall fixa massa nu inför imorgon. ska uppträda för typ 80 personer idag med gabbi och vi ska dansa så vill inte glömma nått så ska fixa massor! vi börjar 9 imorgon också! NICE !
MEn ska fixa massa NU så vi hörs senare då!
PUSS!

Jag har kräm i ögat..

Skrevs den 2011-06-13 klockan 23:04:44 i ♥ mitt bästa liv <§
..Som svider. Aj de gör ont
godnatt ses imorgon. aaaaaaah kan knappt se.
Lite gamla bilder.
aj aj aj mitt öga..
aja puuuuss

Tidsfördriv - taget från isabel's blogg

Skrevs den 2011-06-13 klockan 21:48:58 i ♥ mitt bästa liv <§


kärlek
21. är du singel: ja
22. ditt förra förhållande va med: Theo, tror jag. xd
23. Ditt längsta förhållande: vetinte xd
24. med vem då: .

25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Ka.. säger inge mer xd
26. är du fortfarande kär i personen ovan: Nä
27. gillar du någon just nu: Nej, inte som kärlek.
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: vetinte. xd
29. vill du vara singel: bådeoch..
30. vill du gifta dig: såklart, (fast när jag är äldre ofc xd)
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Men jag är singel så .. ?

vänner
32. de som vet mest om dig: Typ Therese tror jag xd fast kanske gabbi xp
33. den vän som du har kännt längst: THERESE, sen vi va typ 1 år och är fortfarande bästisar .
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Både och

35. någon du saknar att umgås med: Tilde..
36. en av dina bästa killkompisar: Figge ( som ska flytta till afrika i ett och ett halvt år, fyfan va jag kommer sakna honom! :'() ocn Nicke tror jag, fast har flera killkompisar såklart xd
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Julia & Tilda :'(
38. den du har mest minnen med: Therese tror jag !

39. bra vänner du inte träffar ofta: Dom flesta, tyvärr

40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu, vem: & varför skulle jag skriva det här?


övrigt

41. personlighet: Glad, galen, omtänksam, snäll, skrattig m.m
42. sport: Dans
43. galen eller lugn: CRAAAAZY ibland xP
44.Har du någon gång hört att du sjunger bra: aaah..

45. dricker du alkohol: ALL THE TIME liksom, haha men nej

46. har du hört att du borde bli modell: Aah
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Kläder (?)
48. röker du: Usch, nej


6 onödiga frågor
49. har rökt? Nej, hej jag är stolt

50. har snusat? Nej
51. har druckit? Alla dricker nånting
53. har kysst en av motsatt kön? Ja
54. strulat med någon av motsatt kön? Neee

iP..

Skrevs den 2011-06-13 klockan 21:15:52 i ♥ mitt bästa liv <§
iP..ad
iP..hone 4
iP..hone 3
iP..od toutch
iP..ren
--
HAHAHAH

Min dator buggar + fixat en ny design!

Skrevs den 2011-06-13 klockan 21:05:44 i ♥ mitt bästa liv <§
Måste stänga ner blogg.se på ett tag, datorn buggar som F**n xd men de blir bättre när man stänger ner blogg.se så ska dra nu!
VAR TYCEKR NI OM DEN NYA DESIGNEN (HEADERN)
xd
helt OK ?
ses senare puss!

Har varit med Gabbi ! <3

Skrevs den 2011-06-13 klockan 18:28:25 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej!
Förlåt att jag inte blogga igår kväll när jag kom hem men hade verkligen IIINGEN lust alls!
Men festen va kul och vi alla va där o så och hade de kul, vi åt taaacos! och sen hade vi disco och typ så. inte den roligaste festen men ändå rätt kul :)
Kom hem vid typ halv 10 och då gjorde jag inte så mycket.. men palla inte blogga.. xd
men fixade en ny header  & färg till bloggen och så. den blev inte så snygg så ska göra en ny nu ..
men idag var de en chillad dag. hahahah ! vi hade fotbollsturnering men jag kollade bara på xd vi körde mot fröknarna hhaha :)
Vi tjejerna i 5musik vann  mot fröknarna :') ihihih
men efter den typ vid 11 så åt vi mat ( eller när de va)
O vi åt ute o så. sen gick vi in och tömde alla bänkar så nu är dom tomma. men la typ allt i min handväska. och jag skulle GÅ hem med gabbi hem till mig efter skolan. men de gick inte, för dom va så jääkla tunga och gick inte att bääära! Så mamma fick komma och hämta upp oss, då åkte vi hem och typ hade kuuuul massa och gjorde massa roliga saker! Men nu ska jag träna på en dans och sen fixa blogge snyggare så aaah..
två bilder från idag!
Puss!
( kommentera mera! )

TIDINSTÄLLT - Nu börjar festen!

Skrevs den 2011-06-12 klockan 18:30:00 i ♥ mitt bästa liv <§
Nu är vi på festen och har askul, så nu vet ni de, detta är ett tidinställt.
Så vi ses senare!
Puss o ha en bra kväll men jag kommer ha de bättre ;)
Puss

Drar på feeest snart!

Skrevs den 2011-06-12 klockan 17:23:19 i ♥ mitt bästa liv <§
Häääällooo!
*Nu är jag med moa och vi ska på fest snart och vi har fixat oss ett tag.. tidigt men jaja. ska åka klockan 6 och ska på galafest, vi ska gå på röda mattan och bli fotad! Fett naaaajs!
Här kommer några bilder från typ 1 min sen.. haha
Om ni undrar över moa där bak så sprayar hon med hårspray, (INTE TAR SIG UNDER ARMARNA) ;)
Samma där..
och där.
hahhaahhaha usch, bjuuuder asså jag driveeer
Moa är lite allvalig.
hahahah kolla mitt hååår
HAHAHAHA CRAAAZY
--
Så de va allt att bjuda på ! xd
Men nu ska vi göra något annat, så vi hörs senare efter festen eller imorgon!
Pusshej!

Gabbi har killproblem.. haha gulligt (;

Skrevs den 2011-06-12 klockan 00:22:32 i ♥ mitt bästa liv <§
Hellöupöu!
Jag och gabbi har lite killproblem höhöh.. hahahaha nerå men asså .. äh *PRIVATLIV* xd
HAHAHAH. men hej.
Idag har jag och gabbi ritat på tröjor. haha intressan jagvet, men sen har vi badat vattenspridare haha. Men vi lånade grannens för våran var trasig så den mes-spruta hahahaha.
Men då låna vi grannens dårå och den va asstor, så vi ställde den på gräset brevid studsmattan och hoppade saqmtidigt och blev asblööööta! hihihii hääerligt, de va askul!
Sen så satt vi och skratta o annat hihihi.
sen så bäddade vi här nere och satte ihop sofforna och så o messa i en timme och hade lite .. problem. ihihih neråe.
Men sen så cykla vi ner till affären och köpte massa godis! MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMS.
Älska!
Sen åkte vi hem och typ messa mer hahaha.
Men sen så typ .. kolla vi på TV här nere och typ höll på att prata asmycke och sen ah så gjorde vi inte så mycke mer! har pratat jättemycket också om massa hemlisar.. xd
just nu..
hahahhaa förlåt för att vi täckte för oss med kuddar men vi är fula och slitna så vi vill inte bjuda på oss jjust nu. heheh.
Imorgon måste vi vakna typ halv 10 för att gabbi ska va i stan vid 12 så ah måste hinna grejs innan också.
men palla blogga nuuuuuu. imorgon ska vi på fest också typ galafest, ska bli askul!
Men nu ska jag va social med gabbi så hörs imorgon!
Puss

Just nu.

Skrevs den 2011-06-11 klockan 13:10:22 i ♥ mitt bästa liv <§
Just nu, sitter ute på altan och väntar på att Gabbi segpropp ska komma. ÅÅH ångra att jag inte följde med mamma till Täby för att hon skulle köpa en grej, för gabbi är där och klipper sig nu. Asså i skinnet! Haha nej men i håret xd Men hon ska typ komma vid 2- halv 3.. asså ah, hon ska kanske sova här också. De blir kul! Linnea kunde inte va med oss idag för hon skulle till Täby med jossan och köpa avslutningsgrejer typ till uppvisningen dom ska ha.
Så ja.. de är lite B00RING att sitta och vänta hela tiden.. -.- hoppas gabbi kommer snart, så fort som möjligt.
ÅÅÅÅÅÅh är rätt trött fast ändå inte. är liksom UTTRÅKAD.
Men ska göra nått annat nu än att sitta vid datorn!
Pusshej!

Är med och tävlar!

Skrevs den 2011-06-11 klockan 00:22:18 i ♥ mitt bästa liv <§
I en fototävling med temat sommar!
JAG HAR TAGIT BILDEN HELT SJÄLV!
Var med du också, gå in på den här länken för att va med:
http://www.domkallarmighannes.com/2011/06/fototavling.html#comments
http://johanpixels.se/webbshop/

Godnatt! <3

Skrevs den 2011-06-10 klockan 23:47:54 i ♥ mitt bästa liv <§
vi hörs imorgon!
PUSS PÅ ER !

Taget från wilma ( wlmas.blogg.se)

Skrevs den 2011-06-10 klockan 23:44:58 i ♥ mitt bästa liv <§

1. Är du singel? Yes
2. Är du lycklig? Aaarå 
3. Är du uttråkad? Jao
4. Är du ledsen? Nope 
5. Är du italienare? Nepp
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Jaaaa asfull. öh nej?
8. Är du en cooling? Ofc ! 
9. Är du från Irland? Nej ? 
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jeopp


Skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ibland...? Eller jag venne.
2. Har du nånsin blivit sårad? ja? 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? -
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja ?
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? nej.
6. Har du haft en hemlig beundrare? mm..
7. Är du kär? Kanske, kanske inte...? mitt privatliv.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Tänker inte på sånt nu, men det tror jag väl ? 

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästavänner 
5. TV eller Internet? Internet ! 
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll tror jag... Fast beror på . hehehe. 
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil såklart.

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Neej 
2. Brutit ett ben? Nope ♥ Eller "HAND" ben xd
3. Gjort nåt du ångrar? EH ja?! 
4. Hoppat Bungee Jump? Näe
5. Ljugit för någon du tycker om? mm 
6. Ätit en hel tårta? Usch nej
7. Gjort bort dig offentligt? Yes, det har väl alla ? 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? -
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja 
10. Velat försvinna? Någon gång kanske ?

Skit
Vad såg du på tv sist? Talang 2011
Vems blogg läste du sist? http://wlmas.blogg.se/ eftersom jag tog domhär frågsaken därifrån ;)
Vad åt du sist? Äppe 
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Gabbi
Vem messade du sist? orka kolla xd
Vad läste du sist? bloggar
Vem pussade du sist? -
Vem kramde du sist? Gabbi xd
Vem bjöd du sist på något? Venne ?
Vad köpte du sist? Godis tror jag. hihiihih. </3
Har du sminkat en kille? Nope



Emosvart

Skrevs den 2011-06-10 klockan 22:00:44 i ♥ mitt bästa liv <§
Tog en fett snygg bild, lite mörk? nerå. man ser ju fett med mycke, säger vi.
Meeeeeeeeeen ja ni får ändå en bild, en emomörk (;

Tillbaks till bloggandet..

Skrevs den 2011-06-10 klockan 21:58:56 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej
jag är tillbaks. eller ja, egentligen orkar jag inte men klarar inte av att inte blogga.. xd
HHAAHA mina inlägg, dom förra är så deppiga och handlar om en falsking som ja, uschusch får typ rysningar.
Men ska va posetiv lite nu.
Idag har jag varit i skolan och så, haft matteprov, skitjobbigt .. S:
Men sen har vi haft avslutningslunch och de blev tacos! fatta va gott! sån här med mjukt bröd med köttfärs och grönsaker, så 7-kt gott asså!
Sen så sluta vi 13.15, då åkte jag hem och tråka -.-'
Sen har jag bara tråkat och ätit lite chips och så..
Imorgon ska jag vara med Gabbi och Linnea, dom ska typ sova hos mig. antingen gabbi bara, linnea bara eller båda. hihih får se hur vi gör xd <3
Nu kollar jag på TV och tråkar som faaen. </3 tröukit.
Men ändå ganska skönt fast ändå inte . xd
MEN NU ORKAR JAG INTE BLOGGA MERA SKA TYP GÖRA NÅTT ANNAT OCH BARA KOMMA IFRÅN DATORN! HEHEHEH.
HAHAHAAHAHAHAHHAHAHAH Bäst.
Puss!

Even jesus hates you.

Skrevs den 2011-06-10 klockan 21:51:41 i ♥ mitt bästa liv <§

Falsk.

Skrevs den 2011-06-10 klockan 21:49:37 i ♥ Allmänt
du fattar inte hur mycket du förstör för mig och alla. Och ja, försök du nu att spela cool och va den du inte är, och sen vara jättesnäll mot mej och nästa dag snacka skit om mej och liksom bara är F A L S K .
O nej de här är ingen av mina bästisar, asså Gabbi och Linnea eller therese eller nån sån men asså en falsk jävel är de som tror att hon är bäst hela tiden och pratar skit om alla hela tiden, sen försöker hon/du vara jättesnäll och poppis och tro att hon är de, fast ingen, ingen, ingen äns tycker om dig?!
Så snälla VAR DIG SJÄLV och sluta SPELA NÅGON ANNAN och sluta prata bakomryggen hela jävla tiden och vara
FALSK .

Jag orkar inte med dig mer !
tur att jag har NÅGRA äkta vänner iallafall.


TÖÖÖÖÖÖÖÖNT.

Du är Kingen

Skrevs den 2011-06-10 klockan 19:10:18 i ♥ mitt bästa liv <§
Utan K.

JAG ORKAR INTE

Skrevs den 2011-06-09 klockan 20:33:00 i ♥ mitt bästa liv <§
JAG TAR EN BLOGGPAUS! KOMMER TILLBAKA NÄR JAG HAR TIIIID, BLOGGNINGEN TAR ÖVER MITT LIIIIIIIV!
CIAO.

Har inte orkat blogga så här får ni ett låååångt videoinlägg..

Skrevs den 2011-06-08 klockan 20:28:32 i ♥ mitt bästa liv <§
Tjenixen, har inte pallat blogga. har varit med jossan som ska dra nu men iaf ska lägga upp ett videoinlägg för typ en timme sen.
BJUDER på detta klipp. fy va ful jag ser ut. menmen ! ;p
Men orkari nte blogga just nu så bloggar senare kanske
puss o kolla !

Snygg kille!

Skrevs den 2011-06-07 klockan 23:01:56 i ♥ mitt bästa liv <§
nej, inte direkt..
ELLER ?! ;D
HAHAHA han är nog garanterat singel .. xd hahahah nej men fyfan

Förlåtförlåt, har liksom haft fullt upp, inte en liten ledig minut!

Skrevs den 2011-06-07 klockan 22:59:59 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej..
Har verkligen I N T E kunnat blogga på hela dagen.. Menmen, jag kan berätta lite om dagen..
Först på dagen så började vi 8.10 i skolan, sen då så skulle vår fröken Annelie på nått möte eller nått så då tränade vi till avslutningen. Asså jag och Gabbi tränade på vår dans som vi ska ha. hehe.
Men sen så tränade vi typ till 10, då gick vi till ND och hade gympa, glömde gympakläder (typisktmicha), så då satt jag, mackan, figge, adde, elli, linnet, gabbi och typ flera som också glömt. hahah smartvärre, men då satt vi och snackade lite längre bort där ute medans dom andra lekte nått i skogen! xd
Men vi hade gympa från halv 11 till typ kvart över, då käka vi mat, typ kebab. usch.
YALLAYALLA EN FET KEBAB TILL ALLA
HHahaahh nerååå, men ja. De va inte så gott om jag får vara ärlig.
Menmen, efter maten så gick vi till tibble teater för ha repetision (stavning?) från 12 till halv 3.. jag och nicke köpte en klubba, jag bjööööd visst är jag sneeeeell. hahha nejmen sån är jag (;
hihihihi.
nejmen ja, klubba momsmoms <3
Haha men de va askul för jag sprang runt där och typ ah ett tag när 6orna sjöng, haha menja.
När vi slutade vid halv 3 drog jag och gabbi till täby (TÄBY CENTRUM FÖR ER SOM E TRÖGA) haha nejrå men ja.. vi va där för att köpa likadan tröja till avslutningen! Fett bäst tröja vi köpte, vi e smaarta ! (;
Men sen så gick vi till donken och köpte glaaaass, sen så träffade vi adde, acke, moa, jossan och matilde. då gick vi runt sen så var mackan, moa och jossan tvungna att dra då satt ja, gabbi, adde och acke och pratade. killar är lite skumma ibland.. xd ni vill inte veta va dom pratar om .. hahah nejrå men asså ja. sen drog jag hem vid 5, då kom jag hem kanske kvart över och hade de stressigt, skulle äta middag, sen fixa mig och fixa allting och skit. sen var jag tvungen att dra vid typ 6, då drog jag till konserten! Och då träffa jag alla där o så vid typ kvart över 6, sen va vi i omklädningsrummen ett tag och tagga ! xd nejmen vi va där nere och förbredde oss, sen vid 7 SMÄLLDE DE ! I byxan asså. ahhahaha nej jag SKOJA . men de smällde från täby c där dom spränger tebban för att bygga ut. nejmen de smällde för att vi börja sjunga, vi börja hela konserten, hahah vi ägde jepps.
Men de gick bra allting och de kanske kommer ett klipp imorgon från konserten. Bara kaaaanske!!
VILL NI DE ? :D
Men iallafall så sluta konserten vid typ 10 .. OCH VI FÅR INTE EN LITEN JÄVLA SOVMORGON HELLER. de är ju snäääällt. säger vi ååååh not ! men skit liksom. aja ska va posetiv ! hoppas vi får sova lite i klassen en stund för kommer seriöst göra de . klockan är 11 och är sjukt trötter fast ändå inte.
Men jag kom hem seeeent då duscha jag och läste bloggar och åt en macka med ägg på! moms!
Farmor kollade på min konsert också och hon bor i barkaby så hon orka inte åka hem så hon sover kvar här! *INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR* jagvetjagvet.
Men japp, sen har jag läst massa bloggar och läst för fullt för har ju inte suttit vid datorn på hela dagen KATASTROFAALT! så då kan jagh inte läsa bloggar men nuuuså äntligen läsa alla braiga bloggar. hiihihih.
MEEEEEEEEEN iallafall så orkar jag inte riktigt blogga. har ont i naglarna, eller i en nagel jag oftast skriver på datorn med för jag biter på naglarna.. :/ så då bet jag för långt ner på en nagel och då gjorde de ont, SÅ NU VET NI DE !
Men nu måste jag draa så hare bra och sov gott nu så hörs vi imorgon!
PUSS PÅ ER ! <3

Godnatt ! <3

Skrevs den 2011-06-06 klockan 22:32:20 i ♥ mitt bästa liv <§
Imorgon är de skola och sen är de konsert, så de kommer säkert bli dåligare än dåligast uppdatering men ni får tåla de . får bli som de bliiiiir!
Imorgon ska vi repa, asså sjunga från 12 till halv 3 typ .. hahahah soft ! xd då slipper vi jobba åsåäär.
men måste verkligen sova nu !
älskar er ! <3

Elin du undrade över låten .. hhihi

Skrevs den 2011-06-06 klockan 20:18:41 i ♥ Svar på tal §
Låten heter SUN IS UP
och "artisten" är INNA! ;)
kram ! <3

Här kommer några bilder från idag!

Skrevs den 2011-06-06 klockan 20:04:41 i ♥ mitt bästa liv <§
haha den har jag tagit (;
den meeed
Ja.. det var dom ända jag hade lagt upp på facebook. sen fanns de några tusen till som jag inte har på min dator. men de va dom iaf jag hade.
vad tycker ni ? :)
kommentera gärna !
pusso

<3

Skrevs den 2011-06-06 klockan 19:47:45 i ♥ mitt bästa liv <§

Promenad.. :/

Skrevs den 2011-06-06 klockan 19:21:45 i ♥ mitt bästa liv <§
måste de me mimmi.
herrå.

Pratat med saknade gabbi i 7 min xd

Skrevs den 2011-06-06 klockan 18:35:09 i ♥ mitt bästa liv <§
hälluuu.
har snackat med gabbi i 7 min.. hon har varit i italien från onsdag! så har inte sett henne på jättelänge saknar henne jääättemycke! ): men ska träffa henne lite imorgon.
här va lite av de vi sa:
Gabbi: Jag har saknat dig jättemycket!
jag: jaaa jag har saknat dig jättemycket ocksåååå!
gabbi: jag kommer krama sönder dig imorgon!
jag: meeen då dör jag ju så då kommer vi inte kunna ses iallafaaall
gabbi: jajuste de va kanske inte så bra
jag: men jag kan ta sånadär piller som gör att jag lever igen när jag dör
gabbi: Jaaa smart du har väl såna hemma va?
jag: nää, men jag kan ju gå och köpa på apoteket!
HAHAH konstiga vi är :'D men saknar dej bästiiis !
Miss u !

Älska, bästa sommarlåten!

Skrevs den 2011-06-06 klockan 17:18:26 i ♥ mitt bästa liv <§


Who says, who says your not perfect?

Skrevs den 2011-06-06 klockan 17:13:23 i ♥ mitt bästa liv <§
I wouldn’t wanna be anybody else.
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me


Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C’mon


Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says

Selena Gomez
It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C’mon

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful

Who says
Who says you’re not start potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that
Yeah, oh

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful

<3

Jaja. jag lever.

Skrevs den 2011-06-06 klockan 12:18:47 i ♥ mitt bästa liv <§

Heeeej !
huuur mår niii
själv mår jag bra, har sovit gott. igår innan vi somnade kollade på på mr.bean. alltid lika kul ihihihi.
Idag vaknade vi 9 och gick upp och åt gröööt! möms. och sen så tog vi bilder vid vattnet, bilder får ni senare idag eller nått. men snart vid 1 ska vi bada i nisens pooool och vid 2 drar vi hem till mig för vi ska ät lunch där med mamma, pappa, mormor, farmor, farfar, natha, martin, denise o nirre ! hihi ! :D
Och imorn är de skola.. :/


Jag och nisen just nu.. hiihi snyggt..
Men japp. orka blogga xd
bloggar senare!
PUSS


Video från idaaag

Skrevs den 2011-06-05 klockan 21:22:35 i ♥ mitt bästa liv <§


V  A  R  S  Å  G  O  D


Är hos nisen fisen :)

Skrevs den 2011-06-05 klockan 20:17:30 i ♥ mitt bästa liv <§

just nu ..

Nämen tjenatjena mittbena hur är de hemma hos er i era kråkbo'n ? :'D
HIhihiih. här har jag de dåligt som fan, hon tvingar mig att äta upp grannens gamla ostbitar från 1800-talet.  De va liksom inte en gul ost utan grön. undra vad de är som fått den gröööön .  NEHEHEHEEEEEEEEEEERÅ. hon har varit så snäll och fått 1000 ton lyxvindruver och beställt hem.. nåt? nejmen noooormal har hon vart.
Men HEEEEEEEEJ .
Nu sitter jag iallafall hemma hos nisenfisen med nirre åsså. vi har ätit tacos. maan tacar. :')))
Men jeopp , de va möms. Sen har vi spelat in webbfilmer när vi gjort reklam om mangochoklad. Sen har vi klippt ut den i fotomaker och den blev ascoool. men pinsam för mig . hahahah så lägger nog inte upp den.
Meeen idag så möttes vi i tebban, sen så åkte vi hem. vi möttes typ halv 3, ganska sent. men då fixa vi lite saker där JAG, NIRRE, DENISE OCH MAMMA. sen åkte jag, nirre och nisen hem hit till nisenfisen och typ musika lite och visa danser. Och sen åt vi mato sen så filma vi massa som ni redan vet.
Och nu sitter vi och tittar på SOOOOLSIDAN . bäst. fast de är gamla avsnitt men aaalltid lika kul!
sen när nirre åker så ska jag och nisen bädda och göra de mysigt och kolla på film! :')
IHHIIHIHIHIH. Men jag oooorkar inte blogga. Fast de är ändå reklam i solsidan och så.
men ska ändå vara social och ta en mangochokladbit nu och softa lite. Så jag kommer nog IIIIINTE blogga så mycket mer ikväll. så vi hörs imorgonporgon.

vi hörs imorgon mekompekkfjgsjopfkjlfasjdkflasd.
PUSS


Gör en egen sockerpeeling!

Skrevs den 2011-06-05 klockan 12:46:12 i ♥ Tips
- 2 matskedar socker
- 2 matskedar olivolja

Såhär gör du:

Blanda socker och olivolja och peela kroppen med cirkelrörelser. Peelingen passar på utsatta torra delar av kroppen som armbågar, hälar och knän. Massera in ordentligt och låt de verka en stund. Skölj av och smörj in dig med bodylotion efteråt - de torra partierma har inte en chans"


HAAAAAAAAllå

Skrevs den 2011-06-05 klockan 12:33:55 i ♥ mitt bästa liv <§
hallååååsan
Nu har jag vaknat, eller för typ 2 timmar sen men ändåååå.
denise sover typppp så får inte tag på henne .. :S aja får se hur vi löser de och såååå .
men ja orkar inte blogga ska typ åka till tebban en snabbbis med mamma och göra nått haha. men ooorkar inte blogga så vi ses ikväll eller nått, KANSKE .
fdggds
(första bilden jag la upp på bloggen, hahaha ) xd
pussokramo

Tidinställt inlägg. - Nu ligger jag säkert och sover och drömmer om snygga killar

Skrevs den 2011-06-05 klockan 03:00:00 i ♥ mitt bästa liv <§
HAhahah nerå men nu sover jag, klockan är 3 på natten .. hihihihi tidinställt . ! men ah nu drömmer jag säkert om nått trääävlans !
HIHIHI. vaknar nog vid 10- 11 - 12. hoppas tidigt så jag inte sover bort dagen .
men ah nu sover ni säkert också men ni ser ju detta inlägg på morgonen RIGHT? (;
imorgon blir de nog inte världsbra uppdatering så stå ut de.
Here i am !
HAHAHAHA NEJRÅ. hittade knasbilden på google på nån sovande chafför  i bussen .. hhiihihihihhihih. gulligt värre, säger vi.
men nu sover jaaaag  och detta är tidinställt
puss på nageln

Såååååååå då.

Skrevs den 2011-06-05 klockan 00:11:22 i ♥ mitt bästa liv <§
Hellu igen
nu har jag kommit hem från Carla och wille o dom där. vi kom dit först och då va dom asblyga xd <3
Men sen så va dom inte de, så hoppa vi studsmatta och så.. :) sen såååååååååååååå ah så hade vi de kul och hade tävlingar och gungade. sen åt vi middag, grillat kött och pasta. mömsmöms.
Sen så .. kommer jag inte ihåg? vi kollade på lite TV, åt godis och så. O i slutet så lekte vi med lego.. hahah.
Om ni undrar vem William är de är en 7 årig kille, och carla är 5. dom är jättegulliga !
Men ja. kom hem vid typ 11 så nu är jag ganska trött. har sprungit runt som en gööööölning! heheh
Men ska sova nu, fick kräm i ögat också så jag ser typ inget..
Hemskt.. menmen tog den typ i december. MOBBAS INTE! JAG DRIIIIVEr
puss, hörs imorrn!
Sossa gott och vakna torrt.
HAHAHAAH . de är från bertfilmen när lill-eriks mormor säger de, för er som inte fattar. haha love it (;
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN HEIDO.
Ps, imorn ska jag hem till nisen och bada i pooolen ifall de är bra väder. får seee om jag får äns. höhöh.
O VETNI EN GREJ. idag så öppnade jag fönstret och då efter en stund så kom de in en spindel som kröp på mej ! jag doooog och flög upp ur sängen och skaka mig och typ rös och aaaah usch fy farao! ropa på pappa så fick han spola ner den i T O A L E T T E N .
HAHA
MEN HEJDÅ !

Trötter-nötter.

Skrevs den 2011-06-04 klockan 23:43:13 i ♥ mitt bästa liv <§
Nämen tjenixen pååå er.
oj ska göra orning mig. hör av mig om 5-10 min
pöööööööööss

Tidinställt inlägg - Är på middag nuuu !

Skrevs den 2011-06-04 klockan 18:30:00 i ♥ mitt bästa liv <§
Tidinställt...
nu sitter jag säkert hos dom där på middag, nu sitter jag säkert och leker med Karla och hon visar runt sina saker som hon alltid gör hahah. eller så sitter jag och äter middag, grillmat som vi brukar äta på sommrarna.
HIHIHI så ni vet ungefär vad jag gör nu. så ah detta är ett tidinställt som kommer prick 18.30 . ihhihi. nu vet ni lite !
KOMMER HEM SENT SÅ KANSKE INTE HINNER BLOGGA, som ni sett på andra inlägget men dubbelinformerar!
peace for the life (;
Puss så hörs vi senare.
HAREEE BRA

NU DRAR JAG!

Skrevs den 2011-06-04 klockan 17:37:59 i ♥ mitt bästa liv <§
just nu..
Men nu drar jag, osminkad och allt. MEN JAG BEHÖVER INGET SMINK?! ;o jag blev så brun och så, så jag behöver inget :D ELLER? (;
Men nu drar jag så herråå !
ses imorgon eller ikväll
puss älskar er !

Bjuder på LITE gamla bilder.

Skrevs den 2011-06-04 klockan 16:03:14 i ♥ mitt bästa liv <§
hahahahhahahahahahh vackert som tusan.
här kan ni kolla på lite bilder och njuta över medans jag är borta.
puss

Näsaäng och solat hela dagen lång!

Skrevs den 2011-06-04 klockan 15:59:59 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej på er söta saker.
Idag så åkte jag, mamma och pappa till näsaäng , eller vi cyklade dit. Först cykla vi till affären och köpte lite jordgubbar, frukt, dricka och lite mer sånt. Sen åkte vi itll näsaäng och bada. FÖRSTA DOPPET I ÅR !
Hihihih. De va kallt som isbitar serriii .. :/ men aja. Spelade tennis också med Papi.. och är såååååhär dålig. nejmen var mycket bättre förut men nu har jag blivit sämst typ. Medans pappa är bäst och värsta tennisproffset haha. Men ja, efter tennisen dååå bada jag.. ihihihi .
Sen typ solade jag jättemycket så har fått färg ! lyckliiiig !
Ska till turkiet och 3 veckor och snart kommer jag se ut såhär:
Okej inte SE UT. Men va så brun . hhehheheh.
(google)
-------------
Menmen. Nu är mamma och tränar och kommer hem vid 5, då vi ska åka till gästerna. Till sötaste carla o dom andra och äta middag där ! :'D
HAHAHAHA. väldigt OLDIE bild på mej och Karla när jag var barnvakt åt henne. riktigt längesen.
Menmen . Ska iallafall nu fixa mej lite och sen borsta mimmi och göra henne lite fin för hon ska me dit och då kan hon söten inte komma och se ut som hon är en soptunna. nejmen nej. men ah ska fixa henne NU och så..
MEN VI HÖÖÖRS SENARE ELLER IMORGON. kommer nog komma hem sent. I THINK. får se om jag hinner blogga.
PUSS

Länkbyte med bästaste Wilma <3

Skrevs den 2011-06-04 klockan 15:49:21 i ♥ Länkbyten!
Länkbyte med söta Wilma!
Kolla in hennes BRAAAAAIGA blogg här:
http://wlmas.blogg.se/
http://wlmas.blogg.se/
http://wlmas.blogg.se/
http://wlmas.blogg.se/
http://wlmas.blogg.se/
http://wlmas.blogg.se/
http://wlmas.blogg.se/

Save the world.

Skrevs den 2011-06-03 klockan 23:53:49 i ♥ mitt bästa liv <§
Shit, denna video är så jäkla stark <3

Jag älskar dig mimmi.

Skrevs den 2011-06-03 klockan 23:42:28 i ♥ mitt bästa liv <§
Mimmi
Du är verkligen världens bästaste hund  som betyder ALLT för mig!
Du finns alltid där för mig om jag är ledsen, då kan jag krama dig så jag blir glad av att du är så BÄST.
Jag älskar dig så sjukt mycket. JÄTTEJÄTTEJÄTTEMYCKET! Du är mitt allt. <3
Släpper dig aldrig, mimmi.
Jag älskar dig på alla sett och på alla språk.


Svenska = Jag älskar dig

 

Engelska = I love you

 

Arabiska = أحبك

 

Bulgariska = Обичам те

 

Danska = Jeg elsker dig

 

Finska = Rakastan sinua

 

Franska = Je t'aime

 

Grekiska = Σ 'αγαπώ

 

Indonesiska = Aku mencintaimu

 

Italienska = Ti amo

 

Japanska = 私はあなたを愛して

 

Kinesiska = 我爱你

 

Portugisiska = Eu te amo

 

Rumänska = Te iubesc

 

Ryska = Я люблю тебя

 

Slovakiska = Milujem ť...



Älskar dig liksom 10000000000 gånger rund jorden + alla siffror som finns i världen.
TACK FÖR ATT DU FINNS GUMMAN ! <3

Trök nu.

Skrevs den 2011-06-03 klockan 21:46:37 i ♥ mitt bästa liv <§
Heeej !
Eller inte såååå trök. Men de har varit skönt ändå. Har gått ut till SPA badet (jacuzzin) och badat där med mamma och ätit chips. Och nu har jag duschat och tvättat håret och slappar framför datorn. Ska gå ut nu till mina föräldrar för att kanske sätta på en film.
HÖRS SENARE!
Puss på er ! <3
Loveu syrris <3

HAHAHAHA MES JAG VAR!

Skrevs den 2011-06-03 klockan 19:56:50 i ♥ mitt bästa liv <§
HAHAAHAHAHAAHAHAHHAHHAAAHHAAH! MEEEEEEs. jag gjorde denhär för jag skulle göra en film, ( DE HÄR VAR I 3an HÖGST!) hahahaha ! va bra de gick och långt jag kom. riktigt snyggt aså.
DE är gsm för er som inte fattar.
HAHHAHAHAHA

NÅGON SOM VILL HA LÄNKBYTE?!

Skrevs den 2011-06-03 klockan 19:05:14 i ♥ Länkbyten!
Isåfall är de bara att kommentera " JAG VILL " så länkar vi båda :)<3
KOMMENTERA!

Länkbyte med bästa Jennifer!

Skrevs den 2011-06-03 klockan 18:58:39 i ♥ Länkbyten!
Har länkbyte med bästa jennifer (; <3
http://fotoboomb.blogg.se/
http://fotoboomb.blogg.se/
http://fotoboomb.blogg.se/
http://fotoboomb.blogg.se/
http://fotoboomb.blogg.se/
http://fotoboomb.blogg.se/
Värld att se, den är jättebra!

Tröökig dag, FUCKTISKT

Skrevs den 2011-06-03 klockan 18:32:58 i ♥ mitt bästa liv <§
Haha * FAKTISKT.
Men ah .
Jag har haft de ganska tråkigt idag. Har gjort NADA och bara suttit ute och solat o lyssnat på musik och handlat mat och köpt tidning och läst o massa mer .. bara slappdag. Linnea skulle sova hos mig, men de fick hon inte. :'( blev jätteledsen för hade liksom väntat hela dagen för att hon skulle ringa för jag ringde henne förut men svara inte o så .. :( så de va synd. och får inte tag på några andra :( ;o
Menmen , får bli en tråkig kväll IGEN . haha nejrå men asså ska äta grillmat nu. sen ska jag, mamma och pappa bada i jacuzzi och sen typ ha spa med citron i håret och så. haha.
weird bild från nu. xd
Men nu ska jag chatta vidare med julia söten en stund så hörs vi litesenare!
PUSS

FRÅGA MEJ !

Skrevs den 2011-06-03 klockan 16:10:12 i ♥ mitt bästa liv <§
FRÅGA PÅ NU !

Svar till elin :)

Skrevs den 2011-06-03 klockan 15:47:14 i ♥ Svar på tal §
SVAR: - De är som en pool, en varm pool, en liten mindre som en bubbelpool ungefär(;

typ en sån, (från google)

haha lyxig än (;


O ja. som en pool fast mindre, utomhus, bubbelpool osv.. :)
Tack för din fråga! xp

KRAM ! <3

Shit. Och jag sitter här inne.

Skrevs den 2011-06-03 klockan 11:22:27 i ♥ mitt bästa liv <§
Men liksom KOLLA UT?!
Hur fint väder som helst. Och jag sitter här inne. Fan heller.
Ska ut nu till solen och sola en stund tror jag. hörs sen.
puuuuuusss

Godmorgon allihopa !

Skrevs den 2011-06-03 klockan 11:11:55 i ♥ mitt bästa liv <§
Godmorgon!
Jag har varit vaken ett tag men har inte orkat blogga. Har INGEEEN aning om vad jag ska göra idag.. ^^ Hmm.. får väl hitta på något. Ikväll KANSKE Linnea kan sova hos mig! :'D Isåfall ska vi bada i jacuttzi, mitt i natten? :) hiihi. För min granne har en sån, och dom e bortresta och då sa dom att vi fick bada i deras sån. älska <3
Iallafall .. Eh.. har inget att säga. Så . Ska nog hitta på nått och göra i ordning mig o så.
HAR NI SOVIT GOTT?
Själv har jag sovit gott, vaknade typ vid 10 och har ätit en god frukost.
Igårkväll så slutade jag att blogga. Ja, för att jag kollade på en långfilm som heter " Änglagård" Den var väl OK .
Den var väldigt krånglig och fattade lite efter typ 1 timme, haha jag är trög.
Men japp.
De var den xd
-----------------
Men nu oooorkar jag inte blogga, ska höra med nån kompis eller nått. vi får se !
puss

Faktiskt riktigt coolt, eller? (;

Skrevs den 2011-06-02 klockan 20:23:27 i ♥ mitt bästa liv <§
Hej!
HAr fixat massa med bloggen ett tag, blev rätt cool om jag får säga de själv. (; vad tycker ni ? :'D
Idag har jag varit med mamma i tebban igen för att fixa lite grejer. Sen vid typ 4-5 åkte vi och hämta mimmi och åkte till näsaäng och gick ut med mimmi så hon fick komma ut. Sen åkte vi till affären och köpte glass och en varsinn dricka och satt ute och åt den, sen åkte vi hem vid 6 typ.
Och sen har jag inte gjort såmycket. Ska kolla på film nu iallafall med familjen nu och äta vindruvor.
Imorgon ska jag nog vara med nån kompis och höra om nån kan sova här hos mej eller jag hos nån. Sen på lördag ska vi till gäster och äta middag, och på söndag ska jag sova hos denise i sin egna lilla lyxiga villa. hihih. <3
Men nu ska jag gå ut till föräldrarna och vara social.. xd
just nu.
Puss på er, och glöm inte att kommentera om vad ni tycker om den nya designen.

Fuuuuuult alltihop!

Skrevs den 2011-06-02 klockan 19:23:10 i ♥ mitt bästa liv <§
ful design och allting. längtar tills jag får min nya av mindy . usch va bloggen ser ut !

BLOGGTORKA !

Skrevs den 2011-06-02 klockan 18:00:50 i ♥ mitt bästa liv <§
ASSÅ.
Orkar inte blogga.. tyvärr. uppdaterar sen.
ni får kommentera mer, då bloggar jag mera. ni kommenterar knappast.. :/ känns så tråkigt då.

Godnatt hörrni!

Skrevs den 2011-06-01 klockan 23:17:04 i ♥ mitt bästa liv <§
Just nu.
Aja ska sova nu, är astrött ! vi hörs imorgon. sov gott!
PUSS

1022 inlägg med detta!

Skrevs den 2011-06-01 klockan 21:59:24 i ♥ mitt bästa liv <§
TÄNK ER !
Hur sjukt mycket jag har bloggat till er. ;o
1022 inlägg med detta!
1022 inlägg med detta!
1022 inlägg med detta!
1022 inlägg med detta!
1022 inlägg med detta!
1022 inlägg med detta!


Statestiken -.-

Skrevs den 2011-06-01 klockan 21:56:19 i ♥ mitt bästa liv <§
Jag kan inte se statestiken .. -.-

Så sjukt gulligt ! ♥

Skrevs den 2011-06-01 klockan 21:53:57 i ♥ mitt bästa liv <§
awwwwww ♥

Covers " FIREFLIES" ♥

Skrevs den 2011-06-01 klockan 21:47:00 i ♥ Musik + videoklipp!
1.
2.
3.
-
Vilka av dom tre sjunger låten bäst tycker du ? :)
KOMMENTERA!

Grymmaste.

Skrevs den 2011-06-01 klockan 21:35:29 i ♥ Musik + videoklipp!

Maddi Jane

Bakis

Skrevs den 2011-06-01 klockan 21:03:44 i ♥ mitt bästa liv <§
HAHAHAH. jag är bakis. inte sån alkolistbakis utan jag är en BAKIS MÄNNISKA SOM BAKAR!
fattar ni ?
JAG BAKAR PAJ, DÄRFÖR ÄR JAG BAKIS. ELLER VA? xd
nej men JAG BAKAR, jag lovar jag är inte bakis. hihihiih.

Tjenare mannen!

Skrevs den 2011-06-01 klockan 19:48:19 i ♥ mitt bästa liv <§
BARA SÅ ATT NI VEEET EN GREJ !
Våran nya lärare som vi ska få heter OVE ! HAHA AW.
Asså Ove sundberg.
Nej men nästan. Fett najs och vilken tur vi har. Nu kan vi gå runt och säga " tjenare mannen" till honom, nice ! (;
Bajsmackan, you know. (;

Ny design, IGEN !

Skrevs den 2011-06-01 klockan 19:39:58 i ♥ mitt bästa liv <§
HEJ!
Vad tycker ni om den nya designen ? Den blev väl OK, haha.
lite cool och så. ihihhih. får se hur länge jag ska ha den. :')
Iallafall har jag typ precis ätit mat !
Köttfärsbiffar, nått bovetegrejsimojs, röbetor, sallad och ja.. BILD PÅ MATEN FRÅN IDAG:
Ser inte så gott ut. Men de var de! mumsmums.
Den där såsen på sidan till vänster var gräddfil och sweetchillisås! OCH BLANDA DE. De är supergott blandat med biffen. :') vad ni bryr er eller hur. hihiih. Men ah bilden är från maten idag. :D
Men nu ska jag, eller snart, så ska jag och mamma baka rabarberpaj typ. Vi har fått rabarber av farmor som hon har plockat så vi ska antingen göea rabarberpaj eller rabarberkräm. Vi får se !
Men japp. Min dator buggar som sjutton.. så ska nog stänga ner datorn en stund så får den lugna ner sig lite. HIHIHIIH ^^
Men puss på er så hörs vi lite senare då. <3
L O T S  O F  L O V E
/ Michelle (:

Hittat en avslutningsklänning!

Skrevs den 2011-06-01 klockan 17:43:12 i ♥ Shopping §
Glömde min avslutningsklänning jag också köpte. hihih.
Såhär ser den ut. KOSTA: 199:- FRÅN: Ginatricot.
En lätt och smidig klänning, (hittaingenannanbättre.)
Men ett skärp ska också fixas! :) TROR JAG.
Men vad tycker ni ?
HISS/DISS?
KOMMENTERA!

Dagens shopping :')

Skrevs den 2011-06-01 klockan 17:35:37 i ♥ Shopping §
2 "greatest 98" tröjor i olika färger :'D KOSTA: 49.50;- st. FRÅN: Ginatricot
*(orkarintevända)
Men en skön, rosa lång tunika. KOSTA: 49.50;- FRÅN: H&M
Ascool tröja . hihihi. KOSTA: 49.50;- FRÅN: Ginatricot
-
Ja de var nog de (; vad tycker ni? :DDDDD

Ledigt i fyra dag! NICE !

Skrevs den 2011-06-01 klockan 17:22:53 i ♥ mitt bästa liv <§
HELLU!
Idag hade jag hemkunskap. :') vi gjorde kladdkaka. de va gott. (':
Vi slutade 14.15 idag, då åkte jag till tebban med mamma och gick runt och så. Köpte lite som jag tänkte visa i nästa inlägg!
Men ja, kom hem för kanske 20 min sen, då har jag tagit kort på sakerna och så !
Japp !
Imorgon är vi lediga och är de tills på tisdag! BÄST!
Men ah tänkte ladda upp bilder nu till nästa inlägg så ses snart!
just nu.
Puss