Today

HEJ!
Idag så vaknade jag och ringde malin, för skulle träffa Edvin, Otto & Marcus idag så ringde malin och frågade om hon också kunde va med!
De gick så jag gick hem till malin, så gick vi till fotbollsplanen och mötte otto & edvin där. Sen gick vi till marcus, usch va kallt de va! Men de tog typ 20 min att gå.. JOBBIGT. Så när vi kom dit satt vi där en stund.. sen drog vi till täby c allihopa och gick bara runtrunt, sen köpte jag och malin en smoothie. Sen mötte vi Danisbananis och anna! Då gick vi runt med dom, vi hade jättekul. jag och dana gick mest och pratade haha.. loveu ♥
Vi alla gick upp till clasohlson stället, asså brevid där de finns en "platta" vi kallar stället ankan haha xd Men ja där satt vi och pratade. mysmys!
Sen drog anna hem och sen marcus för han skulle till tandläkaren då fortsatte vi gå runt, sen drog otto & edvin så de va bara jag, malin och dana kvar där. Då gick vi och pratade, satte oss på en bänk ett tag tills dana tog bussen hem!
Då gick jag och malin och köpte lite godis, sen kollade vi tågtiderna sen åkte vi tåg hem till malin, då när vi kom dit så satt vi och åt lite mellis sen kollade vi på TV sen drog jag hem. haha mycket SEN jag skriver nu men de blir så när jag skriver lite kortfattat..
Men ja sen har jag suttit och slappat å lite så.. BIlderna där uppe är för 2 timmar sen eller nått. jättefula men hari inga andra nya bilder.
Nu måste jag sätta igång filmen innan de blir för sent. Så ja.. har inga planer för imorn hoppas de är bra väder imorn iaf! ska kolla vädret nu också btw. JAJAJA vi hörs! Puss

Kommentarer
Postat av: DANA

Sv: Hahahahah jaa det blev lite fail dära ;) <333

2012-04-11 @ 22:52:25
URL: http://danaofsthlm.blogg.se/
Postat av: Malinen<3

Kul vi hade då men michi SKRIV LITE NU DU HAR JU INTE SKRIVIT PÅ AAAS LÄNGE JU!!!<333

2012-04-12 @ 21:01:12
URL: http://justdennamalin.blogg.se/
Postat av: v

vilken mysig tröja:)

2012-04-13 @ 13:58:02
URL: http://vendelasonly.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Jag har gjort två videos där jag berättar hur man kan få en större blogg. Kolla gärna in dem du hittar dem här: http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/april/11-april-2012-sa-far-du-fler-besokare.html#commentoch här: http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/april/12-april-2012-sa-far-du-fler-besokare-2.html#commentBer om ursäkt om du inte gillar sånna här kommentarer :)

2012-04-13 @ 19:43:44
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

♥ Ditt finfina namn här:
Kom ihåg mig?

♥ Din Emejl här: ( bara lilla jag som ser;) )

♥ Din blogg här (om du har en ;)):

♥ VAD VILL DU MEJ :'D Skriv från ditt hjärta här tihhi:

Tack fino och välkommen tillbaks ;)♥
RSS 2.0